Ce tatuaj și-a făcut Jojo. ”Știu că unii dintre voi nu sunteți de acord cu asta”

04.03.2021, 10:56
Ce tatuaj  și-a făcut Jojo. ”Știu că unii dintre voi nu sunteți de acord cu asta”
Ce tatuaj și-a făcut Jojo. ”Știu că unii dintre voi nu sunteți de acord cu asta”

Binecunoscuta Jojo s-a tatuat. Aceasta și-a desenat pe unnul dintere brațe o imagine cu ea și partenerul ei de viață, Paul Ipate.

Pe contul ei de socializare, Jojo a dat publicității mai multe imagini de la salonul de tatuaj la care a mers. Vedeta le-a arătat prietenilor virtuali ce desen și-a făcut pe unul dintre brațe.

”Mi-am facut un nou tatuaj. Stiu ca unii dintre voi nu sunteti de acord cu asta, insa asa am simtit. E un lucru la care ma gandesc de ani de zile insa nu imi gasisem omul potrivit si locul potrivit. @costiazoitei m-a convins insa sa las orice dubiu la o parte. Pe langa faptul ca e Presedintele Asociatiei Tattoo & Piercing Romania, e un om fain cu energie buna si cu un talent imens. Asa ca… am facut-o! Mi-am tatuat una dintre pozele mele favorite cu dl @paulipate.? Vreau sa imi aminteasca mereu de tineretea si dragostea noastra . Stiti cine e cea mai incantata? Mama!????Nu e, glumesc! Multumesc Costi Azoitei pentru rabdare!”, a notata Jojo în dreptul fortografiilor pe care le-a făcut publice în mediul online.

Formează un cuplu cu Paul Ipate de șase ani

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră.Vedeta are doi copii –  un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate. În data de 13 iulie 2020, Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate, au aniversat șase ani de relație, o relație despre care spune că este și mai consolidată.

Într-un interviu pe care l-a acrodat revistei Viva, Jojo a explicat că nu este căsătorită cu actorul Paul Ipate. ”Paul e jumătatea mea. Mă surprinde în fiecare zi cu blândețea lui, inteligența, umorul şi iubirea lui necondiționată… Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul”, a declarat actrița.

Întrebată dacă contează actele într-o poveste de dragoste, Jojo a declarat răspicat: ”Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu”.

citește și...