Accidentul grav pe care l-a suferit Vlăduța Lupău în urmă cu ani. ”Am stat o zi și jumătate în comă”

21.07.2021, 16:00
Accidentul grav pe care l-a suferit Vlăduța Lupău în urmă cu ani. ”Am stat o zi și jumătate în comă”
Accidentul grav pe care l-a suferit Vlăduța Lupău în urmă cu ani. ”Am stat o zi și jumătate în comă”

Interpreta de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 30 de ani, a trecut prin momente extrem de dificile. În urmă cu ani, artista a suferit un accident de mașină. ”Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani”, a povestit cântăreața de folclor la o emisiune de televiziune.

În urmă cu ani, când era elevă, Vlăduța Lupău a fost implicată într-un grav accident rutier. Vedeta se afla împreună cu fratele ei.

”Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae”, și-a amintit artista la o emisiune TV, potrivit spynews.ro.

Accidentul grav pe care l-a suferit Vlăduța Lupău în urmă cu ani. ”M-am lovit la cap și la bazin”

În urma accidentului, Vlăduța Lupău s-a lovit la cap și la bazin. A stat în comă o zi și jumătate. „Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice”, a mai dezvăluit artista.

Despre șoferul care a provocat incidentul, Vlăduța Lupău a declarat că acesta și-a pierdut ulterior viața tot în urma unui accident rutier: ”Șoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat”.

Vlăduța Lupău, despre nunta cu Adrian Rus

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit.

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mp distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a explicat Vlăduța Lupău.

citește și...