Ce superstiții are Bursucu de Revelion. Ce face în noaptea dintre ani

19.12.2020, 11:09
Ce superstiții are Bursucu de Revelion. Ce face în noaptea dintre ani
Ce superstiții are Bursucu de Revelion. Ce face în noaptea dintre ani

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a mărturisit că are superstiții atunci când vine vorba de Revelion.

Bursucu, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit, pentru click.ro, că are superstiții când vine vorba despre noaptea dintre ani. ”Da, am bani în buzunar și o haină nouă la trecerea dintre ani. Pentru anul ăsta îmi iau pijamale noi”, a spus prezentatorul de la Kanal D.

Acesta a explicat și cum va petrece Revelionul anul acesta. ”Cu siguranță voi sta acasă, alături de fetele mele, și vom face o petrecere în pijamale. Și voi urmări Revelionul de la Kanal D”, a mai spus el.

Cum a fost anul 2020 pentru Bursucu

Bursucu a afirmat că anul acesta a fost pentru el unul bun, în ciuda pandemiei de coronavirus.

Acesta a declarat că anul 2020 a fost unul cu realizări atât în plan personal, cât și profesional.

”În ciuda tuturor problemelor generate de pandemie, anul acesta, pentru mine a fost unul cu realizări. Pe plan personal copiii sunt fericiți, sănătoși, și eu și iubita mea la fel, oamenii dragi, ceea ce este o mare bucurie pentru mine. Din punct de vedere profesional, cele două emisiuni, “Teo Show” și “Roata Norocului”, au mers în continuare și sunt extrem de apreciate de public. Proiectele din vară de pe litoral au fost și ele un succes, dar 2020 a fost un an cu multe provocări și pentru mine, ca pentru toți ceilalți oameni. Firește că e dificil să trăiești în acest climat general de incertitudine, mereu atent să nu te îmbolnăvești, mereu atent să îi protejezi și pe ceilalți. Îmi doresc ca lumea să revină la normalitate cât mai repede posibil”, a mai declarat Bursucu pentru sursa mai sus-menționată.

Bursucu, despre relația pe care o are cu Teo Trandafir


Bursucu a făcut, recent, declarații despre Teo Trandafir, alături de care prezintă emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

Cei doi au ajuns să se înțeleagăp din priviri.

”Râdem de la orice, avem acelaşi tip de umor, o chimie scenică extraordinară, comunicăm din priviri şi putem să ne amuzăm doar uitându-ne unul la altul într-o anumită situaţie”, a afirmat acesta.

citește și...