Ce sume încasează concurenții de la ‘Puterea dragostei’ pentru fiecare ediție difuzată la tv

04.08.2020, 21:01
Ce sume încasează concurenții de la 'Puterea dragostei' pentru fiecare ediție difuzată la tv
Ce sume încasează concurenții de la 'Puterea dragostei' pentru fiecare ediție difuzată la tv

Emisiunea ‘Puterea dragostei’, de la Kanal D, este una dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune. Show-ul matrimonial a debutat prima dată în noiembrie 2018, iar în prezent a ajuns la sezonul trei.

Primele două sezoane au fost moderate de Andreea Mantea, care i-a predat ștafeta Cristinei Mihaela Dorobanțu în sezonul actual. Bianca Comănici, o tânără în vârstă de 22 de ani, a reușit să câștige primele două sezoane ale producției turcești. Bruneta a primit și două cecuri în valoare de 10.000 de euro fiecare.

Concurenții primesc bani pe săptămână

Emisiunea este filmată în Turcia, la Istanbul, iar telespectatorii urmăresc cu mare interes evoluția celor 14 concurenți din casă, pe parcursul unui an. Show-ul este difuzat de luni până vineri, de la 11.00 și de la 17.00, iar sâmbăta și duminica de la ora 16.00 și de la 19.00.

Mulți s-au întrebat cât câștigă tinerii din casa ‘Puterea dragostei’ pentru fiecare ediție difuzată la tv. Conform substantial.ro, aceștia nu încasează atât de mult pe cât își închipuie cei de afară. Foștii concurenți de la ‘Puterea dragostei’ au dezvăluit că primesc aproximativ 100 de euro cash pe săptămână și încă 150 de euro pe card.

Cel de-al treilea sezon a adus și noi reguli! În premieră la ‘Puterea dragostei’, cuplul care îi va convinge cel mai mult pe telespectatori de dragostea lor va primi săptămânal câte 1.500 de euro.

Bianca și Livian au câștigat sezonul 2 ‘Puterea dragostei’

După ce a câștigat marele premiu, Livian, fiul lui Nelson Mondialu, a făcut primele declarații despre relația cu Bianca.

‘Eu eram ferm convins că o să câștig, pentru că eu știam ce prezint, ce se vede dincolo de ecran, lumea te recunoaște dacă nu ești real, dacă ești fals. Când Andreea Mantea ne-a unit mâinile acolo pe scenă, am simțit să o iau pe Bianca așa pe sus și să o sărut, dar m-am abținut’, a spus Livian de la ‘Puterea dragostei’.

Bianca și Livian sunt marii câștigători de la 'Puterea dragostei', sezonul 2
Bianca și Livian sunt marii câștigători de la ‘Puterea dragostei’, sezonul 2

 

citește și...