Ce studii are Alex Velea. ”Dacă vă dau carnetul, vă panicați”

30.03.2021, 10:40
Ce studii are Alex Velea. ”Dacă vă dau carnetul, vă panicați”
Ce studii are Alex Velea. ”Dacă vă dau carnetul, vă panicați”

Alex Velea a fost un elev de top pe vremea când era la școală.

Alex Velea a învățat foarte bine și nu doar că a fost premiant când era elev, ci a fost și olimpic la matematică, română și franceză. Artistul a terminat liceul cu o medie foarte mare, iar ulterior a terminat facultatea și a primit diplomă în Ingineria și Protecția Mediului, relatează spynews.ro.

„Eram un copil foarte cuminte. Părinții au stat mereu lângă mine, m-au ajutat mereu și au dorit ca odrasla lor să crească așa cum trebuie. Mi-a mers bine rău la școală, am luat premiul I din clasa I până în a XII-a. Dacă vă dau carnetul, vă panicați. Am fost olimpic la matematică, la română, la franceză; am terminat liceul cu 9,81”, detalia Alex Velea într-un interviu.

Alex Velea are o familie fericită alături de Antonia

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat că divorțul lor a fost pronunțat.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

citește și...