FOTO / Cum arată în costum de baie Anca Țurcașiu, la 50 de ani. Vedeta a divorțat după 22 de ani de căsătorie

21.07.2020, 12:40
FOTO / Cum arată în costum de baie Anca Țurcașiu, la 50 de ani. Vedeta a divorțat după 22 de ani de căsătorie
FOTO / Cum arată în costum de baie Anca Țurcașiu, la 50 de ani. Vedeta a divorțat după 22 de ani de căsătorie

La 50 de ani, Anca Țurcașiu se poate lăuda cu un look de invidiat chiar șiu de tinerele de 20 de ani. Vedfeta are o siluetă fără reproș, iar în costum de baie se prezintă impecabil.

Anca Țurcașiu impresionează cu fiecare apariție a sa. La 50 de ani, artista este fermecătoare și nu-și arată nici pe departe vârsta.

Este posesoarea unui trup perfect, iar în costum de baie arată extraordinar de bine, după cum se poate observa și din fotografiile pe care vedeta le-a postat de-a lungul anilor, pe rețelele de socializare.

A anunțat pe Facebook că a divorțat

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorț a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, luni seara, 20 iulie 2020.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a transmis artista în mediul online.

citește și...