Ce face Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, după zvonurile că el și Lidia Buble s-ar fi despărțit

05.06.2020, 11:39
Ce face Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, după zvonurile că el și Lidia Buble s-ar fi despărțit
Lidia Buble și Răzvan Simion s-ar fi despărțit

În ultimele zile se tot zvonește că Lidia Buble și Răzvan Simion s-ar fi despărțit. Până acum, cei doi nu au făcut nicio declarație publică în ceea ce privește relația lor.

Toate problemele ar fi apărut după ce prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ a fost surprins în timp ce mergea să îi ducă mâncare unei roșcate. Iar acesta nu ar fi singurul semn că povestea lor de iubire a ajuns la final.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-ar fi despărțit

Lidia și Răzvan au apărut împreună în emisiunea matinală de la Antena 1 pe care el o prezintă, însă fanii acestora au observat că lucrurile nu stau tocmai bine între ei.

Deși toată lumea credea că urmează nunta, se pare că cei doi ar avea probleme mari în cuplu. În plus, solista a amplificat zvonul despărțirii de Răzvan. Lidia Buble a a șters toate fotografiile de pe Instagram în care apărea alături de Răzvan Simion.

Conform Ciao.ro, amorezii nu mai locuiesc împreună. ‘Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de două luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru’, povestea Lidia Buble în plină pandemie.

Pe pagina personală de Instagram, artista a răbufnit: ‘Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară’, a spus Lidia Buble, fără a spune dacă mai formează sau nu un cuplu cu Răzvan Simion.

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața

În vreme ce Lidia și Răzvan sunt pe punctul de a se despărți, fosta soție a lui Răzvan, Diana, își vede liniștită de viața sa la Timișoara.

După divorțul din 2015, femeia a decis să se mute din București, alături de cei doi copii ai săi. Mai mult, Diana este fericită și iubește din nou un alt bărbat.

În urmă cu 5 ani, Diana era părăsită de Răzvan Simion pentru că se îndrăgostise de Lidia Buble. Răzvan Simion și Diana s-au despărțit după 15 ani de căsnicie.

‘S-au despărțit în mare secret, în primăvara anului 2016, la notar, și au decis și cum să își împartă bunurile, fără a se mai ajunge la tribunal’, precizau apropiații fostului cuplu.

citește și...