Ce spunea Anamaria Prodan despre divorțul de Reghe în urmă cu doi ani. ‘Niciodată nu rezistam între…’

30.08.2021, 22:12
Ce spunea Anamaria Prodan despre divorțul de Reghe în urmă cu doi ani. 'Niciodată nu rezistam între...'
Ce spunea Anamaria Prodan despre divorțul de Reghe în urmă cu doi ani. 'Niciodată nu rezistam între...'

În urmă cu doi ani, Anamaria Prodan vorbea deschis despre un eventual divorț de Reghe. La vremea respectivă, impresara mărturisea că urăște trădarea și trădătorii. Prodanca susținea încă de pe atunci că soțul ei nu este genul de bărbat care își înșală soția și își minte familia. 

Ce spunea Anamaria Prodan despre divorțul de Reghe în urmă cu doi ani

‘S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie de la Brașov, cu Cornel Penescu de la FC Argeș, cu Horia Sabo de la Poli Iași. Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată și dacă mă duceam cu ălă, cu ăla și cu ăla. Te-ar da în primire în secunda doi. Nu puteam să ajung numărul 1 dacă făceam așa ceva.

Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata’, declara atunci Anamaria Prodan, la GSP Live.

De câteva luni bune se vehiculează că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi în prag de divorț, deși vedeta insistă că familia ei este perfectă, că nu există probleme între ea și soțul ei și niciodată nu se vor despărți.

„Dacă vă mai naşteţi de 1.000.000 de ori nu o să simțiți dragostea pe care noi o avem! Dacă vă mai naşteţi de 10.000 nu veți avea soţ ca al meu, dacă vă mai naşteţi de 10.000 de ori nu veți avea familie ca a noastră! Dacă va mai naşteţi de 10.000 de ori nu veți avea parte de iubirea pe care eu, copiii mei şi soțul meu ne-o purtam!!! Poate va rugați la Dumnezeu până daţi colțul să simțiți, să va iubiți şi să trăiți ca noi măcar 5 secunde din viaţa voastră mică şi meschină!

FAMILIA REGHECAMPF PRODAN ESTE UNICĂ, PERFECTĂ, INEGALABILĂ!!! SOȚUL MEU LAURENŢIU REGHECAMPF ESTE UN BĂRBAT, TATĂ, SOŢ ULUITOR! EXEMPLUL DEMN DE URMAT!’, este o parte a mesajului scris de Anamaria Prodan pe Instagram.

citește și...