Anamaria Prodan sare din nou la gâtul lui Gigi Becali: ‘O să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci’

23.08.2021, 15:35
Anamaria Prodan sare din nou la gâtul lui Gigi Becali: 'O să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci'
Anamaria Prodan sare din nou la gâtul lui Gigi Becali: 'O să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci'

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali este departe de a se încheia! Impresara a făcut din nou dezvăluiri șocante la adresa latifundiarului din Pipera, după ce s-a zvonit că acesta îl va năși pe Laurențiu Reghecampf, dacă ar divorța la Anamaria Prodan. 

Ca deobicei, Prodanca nu s-a putut abține la adresa lui Gigi Becali, cel care este încă prieten cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan sare din nou la gâtul lui Gigi Becali

”Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam ‘maul’!

Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ… Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar!

Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim si realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată. Cât despre mine, Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu.

Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!”, a spus Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

Anamaria Prodan, noi confesiuni despre mariajul cu Reghe

Anamaria Prodan a făcut noi confesiuni despre mariajul cu Laurențiu Reghecampf. Deși a negat că are probleme în căsnicie, impresara a făcut iar declarații ferme pe această temă.

„Am auzit prin oraș că avem relații cu swingeri la Snagov. Nu suntem swingeri. Am auzit asta prin oraș, să știi. Eu mă distrez cand aud tot felul de lucruri d-astea. Eu nu am vorbit niciodată fără să fiu asumată. Dacă nu eram eu, Gigi Becali, prietenaș, era în aceeași situație în care l-am găsit când am venit la Steaua. Când era în pușcarie, îi luau și echipa, și tot! Eu nu am luat niciun ban de la el, nu am luat comision de la el.

Am un bărbat incredibil. Dacă o viață nu m-am facut de râs niciodată, nu m-a prins nimeni cu nimic pe parte de sex. Au stat cu paparazzi după mine tabloidele, n-am cum să mă ascund. Eu am fost în oraș cu toată lumea, cu Răducioiu, cu Ganea, cu Alexa, toți sunt prietenii mei, nu m-am ascuns. Stau și mă gândesc ce mari suntem, că tot stăm pe prima pagină. Am telefoane ascultate pe toate părțile. Credeți că nu s-ar fi aflat ceva, dacă era adevarat?”, a declarat Anamaria Prodan, la GSP Live.

citește și...