Ce spune Viviana Sposub despre sarcină. Vedeta își dorește o familie numeroasă

23.02.2021, 10:59
Ce spune Viviana Sposub despre sarcină. Vedeta își dorește o familie numeroasă
Ce spune Viviana Sposoub despre sarcină. Vedeta își dorește o familie numeroasă

Vedeta de televiziune Viviana Sposub a vorbit despre eventualitatea de a deveni mămică. Aceasta a mărturisit că își dorește o familie numeroasă.

Viviana Sposub trăiește în prezent o poveste de dragoste cu actorul George Burcea, pe care l-a cunoscut pe perioada participării la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV. George Burcea a format o familie cu cântăreața Andreea Bălan, din mariajul lor rezultând două fetițe, Ella și Clara.

La emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Viviana Sposub a vorbit despre eventualitatea de a deveni mămică și a mărturisit că își dorește o familie cu mulți copii.

Ce spune Viviana Sposub despre sarcină. ”Nu m-am controlat niciodată”


La emisiunea ”Vorbește lumea, Cove a întrebat-o pe Viviana Sposub dacă este însărcinată. ”Nu. Nu știu. Nu m-am controlat niciodată. Cred că nu. Am abdomen, am pătrățele. Fața mea a fost mereu luminoasă”, a răspuns vedeta, citată de revista Avantaje.

Despre planurile pe care le are, bruneta a comentat: ”Aceleași pe care le știi. 5 copii”.

Lora, partenera de prezentare a lui Cove, a fost curioasă să afle cum de arată Viviana Sposub atât de bine. ”Dragoste dimineața, la amiază și seara. Și mai fac și altfel de sport, la sală. Mâncare de toate felurile și o viață bună. Chiar o duc foarte bine”, a afirmat Viviana Sposub.

Ce spunea Viviana Sposub despre George Burcea

Viviana Sposub a făcut declarații despre iubitul ei într-un interviu pe care l-a acordat de curând pentru revista Viva.

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate!”, a spus bruneta.

”Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă”. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a mai declarat Viviana Sposub.

citește și...