Ce spune Victor Slav despre Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. ”Este la vârsta la care nu aș putea să îi refuz nimic”

26.04.2022, 16:09
Ce spune Victor Slav despre Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. ”Este la vârsta la care nu aș putea să îi refuz nimic”
Ce spune Victor Slav despre Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. ”Este la vârsta la care nu aș putea să îi refuz nimic”

Victor Slav, în vârstă de 41 de ani, a făcut declarații despre Sofia Natalia, fiica sa din mariajul pe care l-a avut cu Bianca Drăgușanu. Preeentatorul de televiziune este topit după fetița sa, care este adorabilă. ”Sofia este la varsta la care nu as putea sa ii refuz nimic din ce isi doreste si ii pot oferi”, a spus Victor Slav.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam.

Victor Slav a făcut declarații despre  micuța Sofia, fetița sa din mariajul pe care l-a avut cu Bianca drăgușanu.

Ce spune Victor Slav despre Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. ”În momentele in care suntem impreuna ii iau tot ceea ce ea isi doreste”

”Sunt in faza in care nu pot sa ii refuz mai nimic.:) Este un copil minunat si rasfatat iar in momentele in care suntem impreuna ii iau tot ceea ce ea isi doreste, mai ales ca este vorba in principal despre jucarii. Sofia este la varsta la care nu as putea sa ii refuz nimic din ce isi doreste si ii pot oferi”, a declarat Victor Slav pentru Kanal D, potrivit wowbiz.ro.


”Copilul trebuie sa aleaga ce doreste sa faca in viata, datoria parintelui este sa ii observe aptitudinile si sa le dezvolte.Intre televiziune si actorie, cred ca spre actorie are cele mai multe inclinatii in acest moment. Vom vedea pe parcurs, dar stie sa obtine ceea ce doreste, trece din stari in stari, este o actrita desavarsita”, a mai spus prezentatorul TV despre Sofia Natalia.

Victor Slav, despre cariera sa în televiziune

Victor Slav are o carieră îndelungată în televiziune. Despre începuturile sale în televiziune a făcut declarații prezentatorul pentru revista Viva.

”Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător. Făceam modelling și am fost la un casting, iar de acolo am intrat direct în showbiz, la „Vara Ispitelor”. Tot ce a urmat după a venit de la sine, s-au legat lucrurile. Nu am stat să analizez, pentru că eu nu am urmărit o astfel de carieră, am fost relaxat și m-a dus drumul (…) Cred că secretul este să nu fii înverșunat”, a spus acesta.

 

citește și...