Ce spune Victor Slav despre căsătorie. ”Eu sunt un om foarte serios”

05.09.2022, 15:55
Ce spune Victor Slav despre căsătorie. ”Eu sunt un om foarte serios”
Ce spune Victor Slav despre căsătorie

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 42 de ani,  trăiește, de teri ani, o poveste de dragoste cu o tânără pe nume Selina. Acesta a vorbit despre planurile sale în ceea ce privește o nouă căsătorie. ”Eu sunt un om foarte serios”, a declarat el. Victor Slav a fost însurat cu Bianca Drăgușanu, din mariajul celor doi rezultând o fetiță.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam. De trei ani, Victor Slav are o relație cu o tânără pe nume Selina. În plan profesional, Victor Slav a apărut la numeroase emisiuni de televiziune în calitate de prezentator.

Despre relația cu Selina, dar și despre eventualitatea de a se căsători din nou a făcut Victor Slav declarații la postul de televiziune Antena Stars.

Ce spune Victor Slav despre căsătorie. ”Cererea în căsătorie nu știu când vine”

„Sunt într-o relație foarte frumoasă de 3 ani, dar cererea în căsătorie nu știu când vine”, a explicat Victor Slav la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”Eu sunt un om foarte serios și da, mă gândesc la lucruri serioase, dar eu niciodată nu mi-am făcut planuri înainte, iau lucrurile așa cum vin ele. Știu că e un clișeu, dar așa e”, a mai spus prezentatorul de televiziune.

Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu fetița acestuia

Victor Slav a dezvăluit, pentru playtech.ro, cum este relația dintre Selina, iubita lui, și Sofia Natalia, fetița pe care prezentatorul TV o are din căsnicia cu Bianca Drăgușanu.

„Relația lor este foarte ok, deja se cunosc de trei ani. Sincer, nu am avut emoții, pentru că o cunosc pe Sofia care este foarte sociabilă, o cunosc și pe iubita mea, care, la fel, îndrăgește copiii. Copiii vin la ea ca un magnet! Nu mi-am făcut probleme și chiar a fost super, nicio problemă din punctul acesta de vedere”, a spus acesta.

citește și...