Ce spune Victor Slav despre cariera sa. ”Am avut și momente grele, și momente de pauză”

23.03.2022, 15:50
Ce spune Victor Slav despre cariera sa. ”Am avut și momente grele, și momente de pauză”
Ce spune Victor Slav despre cariera sa. ”Am avut și momente grele, și momente de pauză”

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 41 de ani, a făcut dezvăluiri despre începuturile sale în televiziune și cariera sa. De asemenea, acesta a explicat și ce înseamnă pentru el să fie în centrul atenției ca perrsoană publică. ”Am avut și momente grele, și momente de pauză, dar eu cred că și aceste momente fac parte din drumul meu și uneori sunt binevenite”, a declarat Victor Slav.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam.

Victor Slav are o carieră îndelungată în televiziune. despre începuturile sale în televiziune și despre cum percepe faptul că este perrsoană publică a făcut declarații prezentatorul pentru revista Viva.

Ce spune Victor Slav despre cariera sa. ”Nu am stat să analizez, pentru că eu nu am urmărit o astfel de carieră”

Despre debutul său în showbiz, în urmă cu 20 de ani, Victor Slav a spus: ”Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător. Făceam modelling și am fost la un casting, iar de acolo am intrat direct în showbiz, la „Vara Ispitelor”. Tot ce a urmat după a venit de la sine, s-au legat lucrurile. Nu am stat să analizez, pentru că eu nu am urmărit o astfel de carieră, am fost relaxat și m-a dus drumul (…) Cred că secretul este să nu fii înverșunat”.

”Reversul medaliei vine la pachet, atunci când alegi să devii o persoană publică. Sunt și avantaje, și dezavantaje, secretul este să fii cumpătat și să jonglezi cu ele. Asta mi-a demonstrat mie trecerea anilor, că echilibrul este cheia, să te bucuri și de notorietate, dar să diminuezi, pe cât posibil, și expunerea excesivă. Am avut și momente grele, și momente de pauză, dar eu cred că și aceste momente fac parte din drumul meu și uneori sunt binevenite”, a mai declarat prezentatorul de televiziune.

citește și...