Ce spune Tudor de la Fly Project despre participarea la reality show-uri. ”M-ar lua toți nervii”

16.05.2022, 15:42
Ce spune Tudor de la Fly Project despre participarea la reality show-uri. ”M-ar lua toți nervii”
Ce spune Tudor de la Fly Project despre participarea la reality show-uri. ”M-ar lua toți nervii”

Cântărețul Tudor Ionescu de la Fly Project a comentat despre o eventuală participare a sa la reality-show-uri. Artistul a mărturisit că nu și-ar dori să fie implicat într-un astfel de proiect și a explicat și care este motivul. ”Sunt reality show-uri pe care cel mai mult îmi place să le văd de acasă. Întotdeauna, mi-am văzut de treaba mea. Studio, turnee. Îmi plac reality show-urile, mă uit la ele”, a declarat muzicianul.

Tudor Ionescu de la Fly Project a dezvăluit că i s-a propus să parrticipe la reality show-uri.

Artistul a mărturisit, pentru click.ro, de ce nu își dorește să participe la astfel de proiecte.

Ce spune Tudor de la Fly Project despre participarea la reality show-uri. ”Nu aș merge la “Survivor”, de exemplu, pentru că ai nevoie de putere. Și, nici la “Ferma”, nu e genul meu. La “Asia Express” m-ar lua toți nervii”

”Da, am fost (n.r. invitat să participe la un reality show). Dar, depinde de reality show. Sunt reality show-uri pe care cel mai mult îmi place să le văd de acasă. Întotdeauna, mi-am văzut de treaba mea. Studio, turnee. Îmi plac reality show-urile, mă uit la ele. Nu aș merge la “Survivor”, de exemplu, pentru că ai nevoie de putere. Și, nici la “Ferma”, nu e genul meu. La “Asia Express” m-ar lua toți nervii”, a declarat Tudor Ionescu pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebat dacă ar participa alături de soția sa, artistul a răspuns: ”Păi, de aia m-ar lua toți nervii. (râde) Nu știu dacă aș putea să fiu atât de controlat, să pot să mă gândesc exact. Mă uitam la ce probe au oamenii ăia de trecut. Eu nu înțeleg nici întrebarea. Deci, eu nu înțeleg nici ce îmi explică omul ăla, săracul, producătorul: “Bă, prostule, trebuie să faci așa!”. Iar eu mă uit ca boul la el, termină omul de explicat și zic, mă întorc către Ana: “Deci, ce trebuie să facem?”. De aia nu mă duc”.

Tudor Ionescu formează un cuplu cu Anamaria

 

Anamaria și Tudor Ionescu formează un cuplu de mulți ani și au împreună o fetiță superbă, pe nume Ilinca. Partenera de viață a artistului a mărturisit că și-ar mai dori să aibă un copil.

„Da, îmi doresc un frate sau o soră pentru ea. Doar că aș mai sta putin, aș aștepta puțin să mai crească ea să înțeleagă lucrurile și să mă ajute, să nu am grija ei. Ea acum are 3 ani și e foarte agitată, nu o scăpăm nicio secundă din ochi. Să mai crească puțin Ilinca și sper să am răbdarea și nervii ca să pot să fac și al doilea copil”, a declarat Anamaria Ionescu la postul de televiziune Antena Stars.

Anamaria Ionescu a explicat și cum este partenerul ei de viață în rolul de tătic. „Tudor e perfect pentru mine. E un tip sufletist, bun, dar până în momentul în care-l calci pe coadă. E un tată foarte iubitor. Mă gândeam că va fi rece, dar e super iubitor cu Ilinca, îi spune încontinuu că o iubește, se joacă cu ea. Ilinca l-a schimbat puțin pe „Tudor rebelul””, a afirmat aceasta.

citește și...