Ce spune Sylvia Sîrbu despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Nu aș face un copil doar să îmi mulțumesc bărbatul”

23.10.2022, 14:47
Ce spune Sylvia Sîrbu despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Nu aș face un copil doar să îmi mulțumesc bărbatul”
Ce spune Sylvia Sîrbu despre eventualitatea de a deveni mămică

Cântăreața Sylvia Sîrbu, în vârstă de 39 de ani, are o relație de foarte mulți ani. Vedeta a făcut declarații, la postul de televiziune Antena Stars, despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Nu aș face un copil doar să îmi mulțumesc bărbatul”, a mărturisit artista, care a afirmat că își dorește foarte mult să fie mamă.

Cântărețul  Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu cântăreața Sylvia. Sylvia a avut o carieră în muzică, însă de ceva vreme acesta a lăsat deoparte planul muzical și a decis să își dedice timpul pasiunii sale pentru yoga. Sylvia ține cursuri de yoga, iar anul trecut, o perioadă, s-a mutat la Ibiza.  După jumătate de an petrecută departe de țară, Sylvia a revenit ulterior în România.

De 10 ani, Sylvia are o nouă relație. Vedeta a vorbit, la postul de televiziune Antena Stars, despre eventualitatea de a deveni mămică.

Ce spune Sylvia Sîrbu despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Nu am fost niciodată femeia obsedată, înnebunită după copiii altora”

„Suntem de peste 10 ani împreună și ne-am demonstrat de-a lungul timpului că putem fi alături unul de celălalt și la bine, dar și la rău. Întotdeauna ne-am susținut, cred că ăsta este și unul dintre punctele foarte puternice care ne ține împreună. (…) Nu aș face un copil doar să îmi mulțumesc bărbatul. Cu siguranță și eu îmi doresc, cu toate că nu am fost niciodată femeia obsedată, înnebunită după copiii altora, după al meu cu siguranță o să fiu înnebunită”, a afirmat Sylvia Sîbu, potrivit spynews.ro.

„Tot timpul m-am gândit la copil ca fiind undeva în viitor, dar viitorul ăsta deja… adică timpul trece, ceasul biologic. În ultima perioadă am simțit din ce în ce mai mult că este momentul și că sunt pregătită să fac pasul ăsta. Eu cred că a fost nevoie să îmi deschid inima pentru a putea să am un copil și să îmi recunosc mie că sunt pregătită. În niciun caz nu vreau să am un copil doar de dragul de avea, chiar vreau să mă simt pregătită din punct de vedere emoțional, să cresc acel copil și să îl formez. Mi se pare cea mai mare responsabilitate”, a mai spus aceasta.

citește și...