Ce spune soțul mezzosopranei în comă! Bărbatul este acuzat că a bătut-o și a lăsat-o să agonizeze

14.05.2020, 17:09
Ce spune soțul mezzosopranei în comă! Bărbatul este acuzat că a bătut-o și a lăsat-o să agonizeze

Cazul mezzosopranei din Iași a șocat o țară întreagă! Maria Macsim Nicoară a ajuns la spital cu răni grave, după ce ar fi căzut pe scări. Acum, femeia se află în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Ce spune soțul mezzosopranei în comă! Bărbatul este acuzat că a bătut-o și a lăsat-o să agonizeze

Din nefericire, medicii îi dau șanse minime de supraviețuire. Momentan nu se știe modul în care aceasta a ajuns în comă, iar Poliția încearcă să elucideze misterul și să găsească vinovatul.

Apropiații cuplului au făcut declarații șocante, iar principalul suspect ar fi chiar soțul femeii, Codrin Nicoară. Bărbatul este acuzat că a bătut-o și a lăsat-o să agonizeze ore bune înainte de a ajunge la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie Iași, Mircea Grămadă,  a avut o intervenție telefonică la Antena Stars, unde a declarat că Maria Macsim Nicoară este în stare foarte gravă, după ce a venit cu politraumatism. Ea a fost operată și are numeroase leziuni.

Din primele informații, se pare că cei doi soți aveau un mariaj tensionat. În schimb, soțul incriminat susține că nu și-a bătut niciodată soția și nici gelozia nu poate fi considerată un motiv al incidentului.

‘Am auzit că sunt tot felul de discuții, dar sunt deplasate. Nu am bătut-o niciodată. Nu am bătut-o nici în seara respectivă’, a povestit Codrin Nicoară.

‘În momentul în care a căzut, eu nu am văzut. A fost și Poliția și le-am explicat. Le-am arătat de unde a căzut. Am găsit și niște urme de vomă pe perete, la etajul 1. Înainte de a cădea pe scări, cred că a vomitat. A vomitat pe perete înainte de a cădea și ulterior pe covor, acolo unde a căzut. A coborât cu o farfurie de mâncare în mână. Bănuiala mea este că a căzut pe covor, nu pe scările alea nenorocite. Dacă cădea pe scări, farfuria se spărgea automată’, a mai relatat Codrin Nicoară.

 

citește și...