Detalii halucinante în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicioară! În ce stare a ajuns, de fapt, la spital

14.05.2020, 13:57
Detalii halucinante în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicioară! În ce stare a ajuns, de fapt, la spital

Apar noi date șocante în cazul anchetei privind starea de sănătate a mezzosopranei Maria Macsim Nicioară. Aceasta se află în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, iar doctorii sunt rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire, notează bzi.ro.

În ce stare a ajuns, de fapt, la spital

Maria Macsim Nicioară a ajuns la spital cu numeroase traume, la câteva ore după ce ar fi căzut pe scări, în propria sa locuință. Soțul ei, pianistul Codrin Nicioară, a fost deja audiat ca martor, iar pe numele său a fost deschis un dosar in rem pentru tentativă de omor. Bărbatul și-a angajat avocat și a transmis prin intermediul acestuia că și-a îngrijit partenera toată noaptea.

Cazul Mariei Macsim Nicoară este un mister pentru anchetatori! Aceștia încearcă să afle cum s-a produs accidentul din casă care a băgat-o pe soprană în comă.

Medicii au constatat că femeii îi lipsesc bucăți mici din creier, aceasta ajungând pe targă în salonul de îngrijiri intensive în comă de gradul IV.

Conform datelor din anchetă, mezzosoprana ar fi consumat alcool, împreună cu soțul său, chiar în noaptea incidentului.

Cea care a sunat la 112 a fost soacra Mariei, care a anunțat că nora ei a căzut pe scări. Indiciile, însă, arată că femeia nu ar fi căzut, ci ar fi fost agresată, scrie ziaruldeiasi.ro.

‘Au consumat alcool, nu o cantitate mare. Apoi, ea a căzut pe scări, i s-a făcut rău. Au crezut că îi este rău de la alcool, de asta nu au sunat la ambulanţă. Abia după câteva ore au sunat la 112, când au observat că este în stare critică. Ei se certau, dar nimic în afara certurilor de familie pe care oricine le are’, a spus avocatul Mariei Nicoară Macsim.

Soțul ei a mărturisit că în ziua accidentului, el s-a s-a întâlnit cu un amic, iar soția sa a plecat la părinți. El a mai precizat că s-a întors acasă pe seară, unde s-a reîntâlnit cu soția lui.

‘De-a lungul timpului au mai existat neînțelegeri și tensiuni, ca în orice familie. Dar niciodată nu a fost scandal, nu ne-am certat foarte tare și nu am bătut-o. Au fost lucruri normale pentru orice familie. Nu a fost nicio discuție despre divorț. Ne înțelegem bine’, a spus soțul femeii, pentru bzi.ro.

Potrivit avocatului soțului mezzosopranei, aceasta i-ar fi spus soțului de mai multe ori că se simte rău. Acesta ar fi supravegheat-o toată noaptea, iar spre dimineață și-a sunat mama, care este medic. Când soacra a ajuns în vila celor doi, starea artistei era gravă. Codrin Nicoară a mai precizat că nu și-a dat seama de gravitatea situației și a crezut că femeia se simte rău pentru că a consumat alcool.

Pe de altă parte, vecinii celor doi soți au altă variantă. ‘Noi ne temem că ar fi fost o agresiune. Dar nu spunem deocamdată nimic, ne rugăm ca Marinela să scape’, a spus un apropiat de-al celor doi, potrivit sursei citate.

citește și...