Ce spune soțul Andei Adam despre scandalul cu presupusa amantă: ‘Lumea te minte în fiecare zi’

05.04.2021, 15:40
Ce spune soțul Andei Adam despre scandalul cu presupusa amantă: 'Lumea te minte în fiecare zi'
Ce spune soțul Andei Adam despre scandalul cu presupusa amantă: 'Lumea te minte în fiecare zi'

Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolescu, au fost implicați într-un scandal enorm în urmă mai bine de o lună, după ce în presă au apărut informații despre discuțiile pe care artista le-a avut cu amanta soțului. 

Femeia care ar fi intervenit în relația Andei Adam cu Sorin Niculescu a mărturisit că mariajul artistei s-ar fi terminat demult, drept urmare, nu a împiedicat-o nimic să-i dea mesaje lui Sorin.

Ce spune soțul Andei Adam despre presupusa amantă

În schimb, Anda Adam a dezvăluit că și-ar dori ca viața ei personală să rămână departe de lumina reflectoarelor.

“Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam la Antena Stars.

Pe de altă parte, Sorin Nicolescu nu a făcut nicio declarație în acest sens, dar a preferat să scrie un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

„1 aprilie nu mai are niciun farmec, lumea te minte în fiecare zi..”, a scris Sorin Niculescu pe InstaStory.

citește și...