Anda Adam, enervată la culme de o femeie care încerca să-i cucerească soțul. Ce a declarat artista

10.03.2021, 13:06
Anda Adam, enervată la culme de o femeie care încerca să-i cucerească soțul. Ce a declarat artista
Anda Adam, enervată la culme de o femeie care încerca să-i cucerească soțul. Ce a declarat artista

Cântăreața Anda Adam a avut prima reacție după ce au apărut o serie de mesaje în care ar fi jignit o tânără ce ar fi vrut să-i seducă soțul.

Anda Adam w este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. Vedeta este acum în centrul atenției după ce în spațiul au apărut o serie de mesaje în care ar fi jignit o tânără pe nume Dana, care ar fi vrut să-i seducă soțul. Cântăreața a afirmat că mesajele nu îi aparțin, susținând că cieva vrea să-i facă rău. ”Am toate dovezile. Tot ce mi-a scris pe pagina de Instagram. El mi-a dat follow, voia să vadă ceva pe pagina mea. Am acceptat pentru că știam ce vrea să vadă. Iar după i-am scris eu dacă a văzut ce l-a interesat. Informații care au legătură cu Anda, la mine pe profil. Nu avea ea ce să vadă pe profilul meu. Voia să mă vadă pe mine. Convorbirea mea cu fostul ei soț a degenerat de la ea. Noi nu ne-am căutat așa din senin. Vineri mi-a scris, mă acuză foarte grav și îmi vorbește foarte urât. Dacă voia să îmi spună ceva legat de fostul ei soț, putea să îmi spună foarte frumos. M-a deranjat că m-a făcut în toate felurile și nu mă așteptam să vorbească atât de urât fiind o persoană publică și o femeie matură. Noi nu ne cunoaștem personal’‘, a spus Dana la Antena Stars, citată de spynews.ro.


”Eu cu Anda nu ne-am văzut, nici cu soțul, deși ea susține că ne-am văzut, de fapt. Eu nu am insistat. Am vorbit cu soțul ei pe video. Dezbăteam subiectul, nu înțeleg de ce este atât de revoltată pe mine, de ce face crize de gelozie, dar atâta timp cât ei doi…nu știu care este relația dintre ei. Nu avea motive să își facă filme și să fie geloasă, atât timp cât și ea își face viața’‘, a mai spus tânăra.

Cum a reacționat Anda Adam

Anda Adam a reacționat după scandalul în care este implicată. „Pot doar să spun că nu știu cine este această persoană, mesajele nu-mi aparțin. Cred că este un mare fake și probabil că nu știu ori îi arde cuiva de glume ori este cineva care a făcut-o voit tocmai în deea care să îmi facă un rău. Pot să spun că avem o tehnloocogie în care au apărut și filmulețe…știi de care cu o colegă de-a mea super cunoscută. Asta se face în photoshop în 3 secunde. Ușor ușor poate ajungem să ne și clonăm”, a declarat Anda Adam, conform sursei mai sus-menționate.

Anda Adam a comentat și pe marginea zâvonurilor conform cărora s-ar fi separat de partenerul ei de viață. “Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam la Antena Stars.

„El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a completat ea.

citește și...