Ce spune soția lui Tudor de la ”Fly Project” despre a doua sarcină. ”Sper să am răbdarea și nervii”

14.09.2020, 12:39
Ce spune soția lui Tudor de la ”Fly Project” despre a doua sarcină. ”Sper să am răbdarea și nervii”
Ce spune soția lui Tudor de la ”Fly Project” despre a doua sarcină. ”Sper să am răbdarea și nervii”

Anamaria, soția lui Tudor Ionescu de la ”Fly Project”, a vorbit despre eventualitatea de a avea cel de-al doilea copil.

Anamaria și Tudor Ionescu au împreună o fetiță superbă, pe nume Ilinca. partenera de viață a artistului a mărturisit că și-ar mai dori să aibă un copil.

„Da, îmi doresc un frate sau o soră pentru ea. Doar că aș mai sta putin, aș aștepta puțin să mai crească ea să înțeleagă lucrurile și să mă ajute, să nu am grija ei. Ea acum are 3 ani și e foarte agitată, nu o scăpăm nicio secundă din ochi. Să mai crească puțin Ilinca și sper să am răbdarea și nervii ca să pot să fac și al doilea copil”, a declarat Anamaria Ionescu la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

Cum este Tudor Ionescu în rolul de tătic

Anamaria Ionescu a explicat și cum este partenerul ei de viață în rolul de tătic.

„Tudor e perfect pentru mine. E un tip sufletist, bun, dar până în momentul în care-l calci pe coadă. E un tată foarte iubitor. Mă gândeam că va fi rece, dar e super iubitor cu Ilinca, îi spune încontinuu că o iubește, se joacă cu ea. Ilinca l-a schimbat puțin pe „Tudor rebelul””, a afirmat soția lui Tudor de la ”Fly Project”.

Relația lor a trecut prin multe încercări

Anamaria și Tudor Ionescu formează un cuplu foarte frumos, însă de-a lungul anilor relația lor a trecut prin multe încercări, după cum a mărturisit partenera de viață a artistului.

„În toți acești 15 ani am trecut prin toate încercările unei relații: și prin certuri și prin despărțiri și am trecut prin această pandemie împreună. (…) Am stat despărțiți 5-6 luni. A fost un an destul de greu, anul 2010. Tudor a luat-o pe altă cărare. A uitat să vină acasă într-o seară și s-a oprit la o altă casă, dar am trecut peste acel episod”, a spus Anamaria Ionescu.

 

citește și...