Relația cu năbădăi pe care Ciprian Marica a avut-o cu Ilinca Vandici. Ce spunea vedeta despre infidelitățile fostului fotbalist

01.05.2020, 11:47
Relația cu năbădăi pe care Ciprian Marica a avut-o cu Ilinca Vandici. Ce spunea vedeta despre infidelitățile fostului fotbalist

Ciprian Marica are o lungă listă de cuceriri. Acesta a avut o relație cu prezentatoarea de televiziune Ilinca vandici, pe care a înșelat-o cu o altă femeie.

Ciprian Marica se află în centrul atenției, după ce jurnaliștii de la Ziar de Cluj au postat pe YouTube un filmuleț în care fostul fotbalist apare alături de amanta lui, într-un hotel. Clipul a fost realizat chiar de soțul înșelat și filmat în vara anului trecut, însă abia acum a fost făcut public.

De-a lungul vremii, Ciprian Marica a avut numeroase relații amoroase. Una dintre acestea a fost cu vedeta de televiziune Ilinca Vandici.

Relația dintre Ciprian Marica și Ilinca Vandici a durat doi ani.

„Da, ne-am despărțit. E dureros, dar viaţa merge înainte. Motivul rupturii nici noi nu îl ştim exact, probabil suntem mult prea tineri şi fiecare e preocupat de cariera lui. Şi distanţa şi-a spus cuvântul. Nu contează cine pe cine a lăsat, contează că ne-am despărţit. Niciodată nu ne-am certat serios”, spunea vedeta după separare.

Ilinca Vandici a recunoscut că a fost înșelată.

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: “De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată”, afirma vedeta într-un interviu pentru libertatea.ro.

Ciprian Marica a abordat-o și pe Adelina Pestrițu și și-a încercat norocul și la Bianca Drăgușanu.

„Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje.

Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă. Ea zice că nu, el zice că nu, eu zic că da. Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul! Dar vrei să-ţi spun ceva? Nu eu m-am umilit. Când am aflat cu cine şi de ce, nici măcar n-am putut să mă simt prost”, mai povestea Ilinca Vandici.

Ciprian Marica a mai avut o relație și cu Gina Pistol. În prezent are o relație cu Ioana Marcu, cu care are doi copii.

citește și...