Ce spune Sorin Pușcașu despre căsătoria cu iubita sa. ”Eu știu că ea nu ține foarte mult la acele acte”

27.05.2021, 16:53
Ce spune Sorin Pușcașu despre căsătoria cu iubita sa. ”Eu știu că ea nu ține foarte mult la acele acte”
Ce spune Sorin Pușcașu despre căsătoria cu iubita sa. ”Eu știu că ea nu ține foarte mult la acele acte”

Sorin Pușcașu, fost concurent la ”Survivor România”, și iubita lui, Laura, au făcut declarații despre relația lor.

Sorin Pușcasu, care a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”, i-a dăruit un inel iubitei sale, Laura, la revenirea în țară din Republica Dominicană. Acesta a afirmat că inelul nu a fost pentru a o cere în căsătorie, ci pentru a o întreba pe Laura dacă vrea să fie mama copiilor lui. Acum cei doi au făcu declarații despre relația lor. ”Referitor la cerere, eu stiu ca ea cumva nu tine foarte mult la acele acte, cum nici eu nu tin. Doar ca sunt sigur ca daca o voi cere va zice Da si va trece peste chestia asta. Toate se intampla cu un scop si la momentul lor. Acum am cerut-o sa fie mama copiilor mei pentru ca-mi doresc foarte mult, stiu ca si ea isi doreste… mi-a raspuns cu Da, asa ca nu stiu ce se va intampla in curand”, a spus Sorin Pușcașu, potrivit wowbiz.ro.


Laura, iubita lui Sorin, a afirmat că nu își dorește să se căsătorească cu acte. ”Nu vreau să ma casatoresc cu acte, nu vreau…Conexiunea noastra este de un alt nivel. Nu simt nevoia sa am acte cu el, o sa raman cu el pentru tot restul vietii. Nu cred ca ma tine legata un act. Si ca daca atunci cand o sa avem copii stiu ca ne trebuie, o sa facem..oricum o sa facem nunta, dar gen petrecere de logodna”.

Sorin Pușcașu, dezvăluiri din copilărie

Sorin Pușcașu a făcut dezvăluiri și despre copilăriea sa.

Acesta a afirmat că părinții săi s-au chinuit pentru ca el să nu ducă lipsă de nimic.

”N-am avut o copilarie nici usoara, nici grea. Nu pot sa zic ca muream de foame, dar ai meu s-au chinuit foarte rau. Imi aduc aminte si acum, eram foarte mic, se cautau prin buzunare sa ia o paine. Aceeasi situatie ai intalnit si tu, suntem pe acolo, cam de aceeasi varsta. S-au chinuit foarte mult, au incercat sa-mi dea tot ce-mi doream, dar n-aveau atunci când imi doream eu. Mai am un frate mic de zece ani, a fost cadoul meu de 20 de ani. Culmea este ca eu m-am nascut pe 7 septembrie, iar el pe 6 septembrie. S-a nascut prematur, trebuia sa se nasca undeva prin octombrie si nu stiu a fost asa ca o minune. Am inteles oricum situatia, eram un baiat cuminte, foarte simtit, nu insistam niciodata ca orice copil. Stiam ca vor face tot posibilul”, a povestit Sorin Pușcașu, citat de sursa mai sus-menționată.

citește și...