Ce spune Smiley despre căsătoria cu Gina Pistol. ”Este doar o formalitate pentru noi în acest moment”

22.06.2022, 17:21
Ce spune Smiley despre căsătoria cu Gina Pistol. ”Este doar o formalitate pentru noi în acest moment”
Ce spune Smiley despre căsătoria cu Gina Pistol. ”Este doar o formalitate pentru noi în acest moment”

Cântărețul Smiley, în vârstă de 38 de ani, și iubita lui, prezentatoarea de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, au făcut declarații despre o posibilă căsătorie. Cei doi au împreună o fetiță, se înțeleg perfect, dar nu au ajuns în fața altarului. ”Este doar o formalitate pentru noi în acest moment”, a spus Smiley.

Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Cei doi au făcut declarații despre căsătorie la o emisiune de televiziune.

Ce spune Smiley despre căsătoria cu Gina Pistol. ”Noi ne vedem ca o familie”

„Nu știu ce să zic (n.r. despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley, notează wowbiz.ro.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, l-a completat Gina Pistol pe iubitul ei.

Ce a pățit Gina Pistol la începutul relației cu Smiley

„Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el. Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui”, a spus Gina Pistol la un podcast.

La același podcast, vedeta de televiziune a povestit și cum s-au descurcat ea și Smiley când a venit pe lume fetița lor: „Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…) Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi”.

citește și...