Ce spune Sandra Izbașa despre bani. ”Am muncit cu fiecare celulă a corpului și consider că merit tot ceea ce primesc în ziua de astăzi”

31.01.2022, 16:50
Ce spune Sandra Izbașa despre bani. ”Am muncit cu fiecare celulă a corpului și consider că merit tot ceea ce primesc în ziua de astăzi”

Fosta gimnastă Sandra Izbașa, în vârstă de 31 de ani, a a fost întrebată despre banii pe care i-a câștigat de pe urma performanțelor sale sportive impresionante. ”Am muncit cu fiecare celulă a corpului și consider că merit tot ceea ce primesc în ziua de astăzi”, a declarat sandra Izbașa la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Sandra Izbașa a fost prezentă la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D. Aceasta a vorbuit, prntre altele, despre banii pe care i-a căștigat de pe urma performanțelor sale sportive. În momentul în care a intrat în lumea sportului de performanță, Sandra Izbașa nu s-a gândit nicio secundă la beneficiile materiale, după cum a explicat chiar ea. Fosta sportivă nu a dezvăluit în ce măsură contează sau nu banii pentru ea, însă a dat de înțeles că muncește pentru a-și asigura un confort din punct de vedere financiar.

Sandra Izbașa este o gimnastă română de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură, europene, mondiale și olimpice. La Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, Sandra Izbașa a fost medaliată cu aur. În cea ce privește viața personală, Sandra Izbașa trăiește o poveste de dragoste cu actorul Răzvan Bănică. Cei doi s-au logodit în luna decembrie a anului 2020. În data de 30 iulie 2021, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Junior, s-au cununat civil.

Ce spune Sandra Izbașa despre bani. ”Nu știu neapărat cât contează, dar muncesc pentru ei ca să îi obțin, nu contează sumele”

„Am muncit pentru fiecare bănuț în parte. Nu știu neapărat cât contează, dar muncesc pentru ei ca să îi obțin, nu contează sumele. Dacă eram în America, probabil că altele erau sumele. Probabil și tu dacă făceai emisiunea în altă parte, altfel erau sumele”, a declarat Sandra Izbașa, citată de kanald.ro.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a îndemnat către acest sport și că munca mea a fost răsplătită, dar am muncit cu fiecare celulă a corpului și consider că merit tot ceea ce primesc în ziua de astăzi și muncesc în continuare pentru că îmi doresc de fiecare dată mai mult de la mine. Eu, când am intrat în acest sport, nu aveam de unde să știu că el se va plăti, eu l-am făcut din dragoste. Eu am aflat foarte târziu”, a adăugat ea.

Sandra Izbașa, despre bătăile primite de la antrenori

În cadrul aceleiași emisiun, Sandra Izbașa a fost întrebată despre comportamentul agresiv al antrenorilor față de gimnaste. „Fiecare sportiv își are povestea. Eu am văzut anumite practici, nu am fost niciodată de acord cu lucrul ăsta, iar eu am fost un sportiv atipic. Există comunicare, nu trebuie să mă atingi într-un fel ca să pot să fac. Nu, nu am fost bătută pentru că am știut să colaborez cu ei și, de fiecare dată, am găsit soluția de mijloc. Preferam să fiu dată afară din sală sau să mă trimită să fac forță decât să primesc o palmă”, a detaliat campioana la gimnastică, potrivit sursei mai sus-menționate.

„Depinde și de zona unde antrenează (n.r un antrenor). Dacă vorbim de lot, trebuie să fie stricți, să aibă o anumită rigurozitate, să impună un anumit respect, pentru că antrenorul trebuie să aibă grijă de mai multe gimnaste. Nu poate să aibă grijă doar de una singură, dacă o sportivă, în ziua respectivă, are o zi mai proastă, ca să nu se accidenteze, mai bine îi schimbi programul, nu aplici nici corecții, nu cu bătaie. Din punctul meu de vedere ar fi trebuit ca niciodată să nu se întâmple asta, doar că astea erau metodele la momentul respectiv. Eu sunt un om norocos din punctul ăsta de vedere pentru că am avut mereu vorbele la mine. Comunicarea a fost cheia succesului meu”, a încheiat Sandra Izbașa.

 

citește și...