Ce spune Romică Țociu despre cei doi copii ai săi. ”Eu nu am niciun merit”

24.09.2022, 15:46
Ce spune Romică Țociu despre cei doi copii ai săi. ”Eu nu am niciun merit”
Ce spune Romică Țociu despre cei doi copii ai săi

Actorul de comedie Romică Țociu, în vârstă de 60 de ani, a dat detalii despre cei doi copii ai săi, Daria și Cătălin, pe care îi are din mariajul cu Nicoleta.
Despre fiul său, Romică Țociu a dec larat că este foarte familist, în timp ce despre fiica sa a afirmat că vrea să îi calce pe urme din punct de vedere profesional.  ”Eu nu am niciun merit” , a declarat îndrăgitul artist.

Romică Țociu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie. Romică Țociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice din țara noastră. Cei doi încântă publicul cu glumele lor la fiecare apariție pe scenă sau la diverse emisiuni. Cu toate acestea, în ultima vreme, Romică Țociu și Cornel Palade nu au mai apărut împreună.

În plan personal, Nicoleta Țociu și celebrul actor Romică Țociu formează un cuplu de peste 27 de ani. Au împreună doi copii, Cătălin şi Daria. În anul 2016, partenera de viață a lu Romică Țociu a trecut prin momente extrem de dificile, fiind diagnosticată cu cancer la sân. Romică Țociu a dat acum detalii despre cei doi copii ai săi. Artistul a explicat, pentru revista Viva, că fiul său este familist convins, în timp ce fiica sa vrea să îi calce pe urme în ceea ce privește cariera artistică.

Ce spune Romică Țociu despre cei doi copii ai săi. ”Daria nu este precum Cătălin, nu poți să o iei în brațe ușor sau să o pupi ușor”

”Cătălin este un copil extraordinar, cu un suflet foarte mare. Seamănă cu mine din acest punct de vedere. Este mai familist un pic, nu că eu nu aș fi, dar îi iubește foarte tare pe Ligia și pe copii. Seamănă cu Nicoleta din foarte multe puncte de vedere. De la mine a luat darul acesta de a face cadouri, de a-i bucura pe cei dragi. Acum are un business al lui și face treabă foarte bună.Daria, fata mea, a adunat tot de la multe generații. Este integră, măsoară tot, calculează tot, îi este frică de penibil, nu iese cu oricine, este elevă de 9.8, abia o scoți din casă. Acum și-a luat carnetul, i-am cumpărat o mașină și a început să mai iasă. Daria nu este precum Cătălin, nu poți să o iei în brațe ușor sau să o pupi ușor. Trebuie să faci lucruri mărețe pentru a ajunge la ea”, a spus Romică Țociu despre copiii săi.

Despre talentul artistic al fiicei sale, actorul a declarat: ”Eu nu am niciun merit, doar faptul că a văzut în casă lucrul acesta. Nu am încurajat-o, dar acum învață pentru a da la Teatru. Am cerut păreri și este bună, are stare, are emoție, dar showbiz-ul, pe cât de fermecător și strălucitor este, pe atât de ușor poate să distrugă talente…”.

citește și...