Ce spune Robert Sfăt despre moartea tatălui său. ”Cred că cineva l-a ucis”

30.06.2020, 12:52
Ce spune Robert Sfăt despre moartea tatălui său. ”Cred că cineva l-a ucis”
Ce spune Robert Sfăt despre moartea tatălui său. ”Cred că cineva l-a ucis”

Robet Sfăt, fiul pe care Brigitte Pastramă îl are din mariajul cu Octavian Sfăt, a făcut declarații despre moartea tatălui său. Tânărul în vârstă de 19 ani bănuiește că tatăl său ar fi fost omorât.

Robert Sfăt a vorbit despre moartea tatălui său, Octavian Sfăt, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

”Nu știu cine i-a strecurat ceva în băutură. L-am auzit tușind tare. Mama mi-a povestit că atunci când l-am auzit tușind tare, am izbucnit în plâns. A deschis ușa (n.r. Brigitte Pastramă) și l-a găsit mort. Eu cred că cineva l-a ucis pe tata”, a spus Robert Sfăt, potrivit wowbiz.ro.

Ce spunea Brigitte Pastramă despre moartea lui Octavian Sfăt

Brigitte Pastramă a povestit, într-un interviu, despre cum l-a găsit mort în pat pe fostul ei soț, Octavian Sfăt.

”Eu mi-am găsit soțul mort în pat la nouă dimineața, apropo de prima căsnicie. Aveam 25 de ani și 10 luni, eram cu fiul meu Robert, el avea doi ani. Fiul meu și-a văzut tatăl mort în pat. E cumplit! Totul s-a întâmplat chiar cu patru zile înainte de Crăciun. În urmă cu o seară, cumpărasem globuri și tot ce ne trebuia! Venisem la el în cameră împreună cu Roby, să îi spun că mergem să luăm bradul…L-am găsit inert, era cu ochii deschiși, se uita la tavan…de fapt, era mort! A făcut infarct. De atunci, am fost și mamă și tată…”, spunea ea.

Brigitte Pastramă nu i-a dat niciun ban după ce a vândut o casă moștenită de la tatăl lui

Robert Sfăt a dezvăluit că mama sa, Brigitte Pastramă, nu i-a niciun ban după ce a vândut o proprietate moștenită de la tatăl său.

”Și-a însușit o casă, în localitatea Drâmbovița, din Timișoara. Pe care a vândut-o și fără semnătura mea nu a putut să o vândă. Aveam 18 ani, iar acum am 19 ani jumătate, iar din câte știu eu 3 din 4 primește copilul, iar 1 din 4 primește mama, legal vorbind. Iar eu am fost de acord am fost de acord să primesc doar 2 pe 3 din acea valoare. După care mi s-a adus în față că aș primi doar 1 pe 3 din valoarea aia, bani pe care nu i-am primit nici astăzi”, a declarat băiatul lui Brigitte Pastramă.

Ceartă la cuțite între mamă și fiu

Brigitte Pastramă  a fost jefuită de propriul fiu și de prietenii acestuia. Tinerii au intrat peste ea în casă, noaptea târziu, și i-au luat mai multe obiecte de valoare. Mai mult, Robert i-a furat mașina, pe care a și distrus-o. Vedeta a apelat la ajutotul autorităților. Ea a cerut ordin de restricție după incidentul care a avut loc luna aceasta. Ulterior, Brigitte Sfăt a afirmat că a fost agresată și a ajuns la spital, pe perfuzii. Robert Sfăt a prezentat varianta sa în scandalul cu mama sa, afirmând ci aceasta a fost cea care l-a agresat.

citește și...