Ce spune Oana Zăvoranu despre Cătălin Botezatu. ”E ok ca om, doar că…”

09.11.2020, 16:15
Ce spune Oana Zăvoranu despre Cătălin Botezatu. ”E ok ca om, doar că...”
Ce spune Oana Zăvoranu despre Cătălin Botezatu. ”E ok ca om, doar că...”

Oana Zăvoranu și-a spus părerea despre binecunoscutul designer Cătălin Botezatu.

După ce în urmă cu câteva zile le-a atacat pe Oana Roman și Adelina Pestrițu, Oana Zăvoranu a vorbit acum despre creatorul de modă Cătălin Botezatu. Oana Zăvoranu este de părere că desigjnerul nu ar trebui să facă reclamă la tot felul de produse.

„Trebuie să se respecte mai mult și să nu mai facă reclamă la orice c!@#t, așa cum ar trebui ca designer la nivelul lui să poartă/promoveze mai mult propriile creații, nu să poarte numai creatori celebri”, a spus vedeta, citată de spynews.ro. „În rest… e ok ca om, doar că nu te caută decât atunci când are el nevoie…”, a adăugat ea.

Oana Zăvoranu le-a luat în vizor și pe Andreea Bănică și Alexia Eram

Oana Zăvoranu a făcut comentarii și despre Alexia Eram, fiica binecunoscutei prezentatoare de știri Andreea Esca”Dacă nu vrei și nu știi să faci nimic te faci influenceră? Asta ce dracu’ mai influențează? Nimic, și asta îi ocupă tot timpul. Nu are niciun talent, e doar fata lu’ mă-sa”, a spus Oana Zăvoranu despre Alexia Eram, conform sursei menționate.

Despre Andreea Bănică, vedeta a spus: „Alta care a devenit influenceră MY a!@… și asta știe acum tot… inclusiv cum să vă fardați… tot mă, tot”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în dreptul unei imagini cu Andreea Bănică.

La postul de televiziune Antena Stars, Oana Zăvoranu a explicat care este motivul pentru a decis să-și spună părerea despre diverse influencerițe. „Eu le las pe astea muritoare de foame. De ce sunt așa de pornită? Păi ce înseamnă influencer? Influencer e cineva care influențează. Au influențat lume niște nume, niște oameni care au rămas în istorie. Nu se poate să facă reclamă la 10 creme într-o zi și să spună că sunt toate geniale. Cum te poți da cu 10 creme și să știi că este cea mai bună?”, a afirmat Oana Zăvoranu, notează spynews.ro.

 

citește și...