Ce spune Nicoleta Nucă despre operațiile estetice. ”Aveam încă de dinainte să vin în România”

16.11.2021, 16:18
Ce spune Nicoleta Nucă despre operațiile estetice. ”Aveam încă de dinainte să vin în România”
Ce spune Nicoleta Nucă despre operațiile estetice. ”Aveam încă de dinainte să vin în România”

Cântăreața Nicoleta Nucă a vorbit deschis despre intervențiile estetice la care a recurs de-a lungul timpului. Artista le-a făcut mărturisiri în acest sens fanilor săi din mediul online, care au fost curioși în legătură cu schimbările de look prin care a trecut vedeta. ”Aveam acid în buze încă dinainte să vin în România acum 7 ani”, a spus Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă a fost întrebată de fanii ei din mediul online despree intervențiile estetice la care a recurs de-a lungul anilor.

Cântăreața a explicat că are o intervenție la nivelul nasului și acid în buze.

Ce spune Nicoleta Nucă despre operațiile estetice. ”Nu am făcut așa multe schimbări”

”Nu am făcut așa multe schimbări. Schimbarea majoră la față a făcut-o rinoplastia, pe care mi-o doream cu multă vreme înainte să vin în România și să mi-o permit, și pe care am făcut-o și din motive medicale, nu doar estetice”, a spus Nicoleta Nucă, notează spynews.ro.

”La nivelul fetei operații nu am, doar acid în buze. Și ca să-ți zic un secret, aveam acid în buze încă dinainte să vin în România acum 7 ani. De fapt mi-am injectat buzele prima dată la 18-19 ani pentru că așa mi-am dorit eu”, a adăugat artista.

Cine este Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă, în vârstă de 27 de ani, este o interpretă de muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România. În 2014 a participat la emisiunea ”X Factor”, de la Antena 1, unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova.

Nicoleta Nucă a locuit o perioadă în Italia și a participat și la emisiunea ”X Factor” de acolo, după cum mărturisea într-un uinterviu pentru publicația Formula AS.

”În acei patru ani, de când stăteam în Italia, participasem deja la multe concursuri de canto (pe majoritatea le-am şi câştigat) şi începusem să-mi fac legături cu diverse persoane din industria mu­zicii. Acolo, însă, ca să izbuteşti în domeniul mu­zical, e mai greu decât în România, “jocurile de culise” sunt mult mai murdare.  Totuşi, mi-am zis să-mi încerc norocul la varianta italiană a emisiunii “X Factor”, unde, din 60.000 de concurenţi din întreaga ţară, am ajuns până în ultimii 50, dar în acea etapă m-am oprit, pentru că talentul vocal nu mai conta, în finală ajungeau exclusiv concurenţii care aveau relaţii solide. În Italia, jocurile de culise sunt mai murdare decât în România. Relaţiile func­ţionează intens. Asta, alături de “stimulentele” fi­nan­ciare sau de cele de natură intimă. Or, eu mergeam pe varianta talentului şi a corectitudinii, care se pare că nu exista decât în mintea mea”, povestea artista.

citește și...