Ce spune Nicole Cherry despre neînțelegerile din cuplu. ”Clar nu este totul perfect și numai lapte și miere”

27.08.2022, 17:21
Ce spune Nicole Cherry despre neînțelegerile din cuplu. ”Clar nu este totul perfect și numai lapte și miere”
Ce spune Nicole Cherry despre neînțelegerile din cuplu

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, a vorbit despre cum este viața sa de cuplu. Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, are o fetiță, care se numește Anastasia, din mariajul cu Florin Popa. ”Clar nu este totul perfect și numai lapte și miere”, a spus Nicole Cherry despre relația sa cu partenerul de viață.

Nicole Cherry este un nume cunoscut de pe scena muzicală din țara noastră. În ceea ce privește viața perrsonală, Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară în anul 2021. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a născut în data de 27 noiembrie 2021. Vedeta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. În data de 19 mai 2022, Nicole Cherry s-a cununat civil cu iubitul ei, Florin Popa, dar cei doi și-au creștinat și fetița.

Cântăreața a vorbit despre relația sa de cuplu în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Ce spune Nicole Cherry despre neînțelegerile din cuplu. ”Discuții au fost și vor fi mereu”

”Clar nu este totul perfect și numai lapte și miere. Fiecare cuplu are parte și de zile bune, și de zile rele. Important este să știi să gestionezi totul în acel moment și să te calmezi, pentru că asta ajută foarte, foarte mult. Discuții au fost și vor fi mereu, așa cum am mai spus, chiar dacă sunt ele mici sau mai mari. La noi, într-adevăr sunt mici și trec repede, asta mă bucură foarte tare și clar nu stăm supărați, ăsta e secretul, cred”, a declarat Nicole Cherry.

”Fiecare are momentul lui, momentul când poate el este mai orgolios, poate eu sunt mai orgolioasă. Aș spune că eu las mai mult de la mine și încerc să-l împac mai repede, dar sunt momente și când el face asta, adică dăm mingea de la unul la celălalt”, a adăugat artista.

citește și...