Ce spune Nicole Cherry despre al doilea copil. ”Cred că lucrurile vor veni de la sine, oricum”

24.11.2022, 16:48
Ce spune Nicole Cherry despre al doilea copil. ”Cred că lucrurile vor veni de la sine, oricum”
Ce spune Nicole Cherry despre al doilea copil

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, a vorbit despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, este căsătorită cu Florin Popa, împreună cu care are o fetiță, Anastasia. ”Cred că lucrurile vor veni de la sine, oricum” , a declarat Nicole Cherry despre al doilea copil.

Nicole Cherry este un nume cunoscut de pe scena muzicală din țara noastră. În ceea ce privește viața perrsonală, Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară în anul 2021. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta.

Nicole Cherry a născut în data de 27 noiembrie 2021. Vedeta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. În data de 19 mai 2022, Nicole Cherry s-a cununat civil cu iubitul ei, Florin Popa, dar cei doi și-au creștinat și fetița. Nicole Cherry a dat detalii despre fiica sa, dar a vorbit pre eventualitatea de a deveni din nou mămică în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Ce spune Nicole Cherry despre al doilea copil. ”Nu ne-am gândit încă la un frățior sau o surioară, dar în viitor de ce nu?!”

”Momentan, ne dorim să-i oferim toată atenția Anastasiei. Nu ne-am gândit încă la un frățior sau o surioară, dar în viitor de ce nu?! Cred că lucrurile vor veni de la sine, oricum”, a declarat Nicole Cherry pentru sursa mai sus-menționată.


Despre fetița sa, Anastasia, Nicole Cherry a spus: ”O voi învăța în timp cum să gestioneze situația, și depinde foarte tare și de lecțiile pe care ea le va primi. Eu o să încerc să o ajut atunci când pot, dar și să o las să se descurce singură în anumite situații, pentru că, până la urmă, experința proprie este cea mai bună. Voi încerca să-i împărtășesc din lucrurile prin care eu am trecut, să tragă singură concluzii și să învețe ceva din ce am trăit eu, dar unele lucruri, așa cum am spus, trebuie trăite și simțite pe propria ta piele. (…) Momentan e mult prea micuță ca să spun dacă are sau nu talent. Cât despre a mă urma, îmi doresc să facă ceea ce-i place ei, de ce este atrasă, nu aș forța-o niciodată să fie artist, dacă nu își dorește asta”.

 

 

citește și...