Ce spune Mirela Vaida despre o nouă sarcină. ”Ne-am mai dori un copil, poate chiar doi”

27.04.2022, 16:37
Ce spune Mirela Vaida despre o nouă sarcină. ”Ne-am mai dori un copil, poate chiar doi”
Ce spune Mirela Vaida despre o nouă sarcină. ”Ne-am mai dori un copil, poate chiar doi”

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida, în vârstă de 40 de ani, a vobit despre posibilitatea de a-și mări familia. deși are trei copii, vedeta nu exclude eventualitatea de a deveni din nou mămică. ”Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dori un copil, poate chiar doi”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena Stars, a vorbit despre eventualitatea de a avea al patrulea copil. Vedeta a declarat, pentru tvmania.ro, că atât ea, cât și partenerul ei de viață își doresc să își mărească familia.

Ce spune Mirela Vaida despre o nouă sarcină. ”Recunosc că nu m-aș opri aici”

”E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra 4 din fața vârstei mele nu mă oprește. Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dori un copil, poate chiar doi. Și dacă ar veni deodată n-ar fi nicio problemă! Pentru mine toate numerele acestea, 40 de ani și 3 copii, înseamnă de fapt esența vieții, împlinirea vieții. Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi”, a afirmat Mirela Vaida.

Întrebată cum este viața sa de zi cu zi, când nu este la emisiune, Mirela Vaida a explicat: ”Dincolo de emisiune fac tot ce face o mamă cu normă-ntreagă. Adică duc copiii la activițățile extra curriculare, îi duc la grădiniță ori la școală, îi iau după ce termină… au programe diferite, au orare diferite. Sunt acolo la poarta grădiniței și a școlii. Norocul meu e că au aceeași poartă pentru că sunt în aceeași curte. Pe unul îl duc la fotbal, pe unul la înot… Apoi ajung acasă și petrecem timp împreună, citim povești, ne relaxăm, povestim ce-am făcut peste zi fiecare… În weekenduri, stăm împreună în curte, ne jucăm, mergem la plimbare, mergem la muzee și așa mai departe… Sunt un om normal, cu o viață obișnuită. Inclusiv cu necazuri, că tot e sezonul gripelor, al virozelor, copiii se resimt, mai ales că s-au anunțat și niște cazuri de varicelă pe la grădiniță”.

 

citește și...