Ce spune Mihaela Rădulescu despre statutul de divă. ”E un apelativ amuzant, de cele mai multe ori”

28.03.2022, 16:59
Ce spune Mihaela Rădulescu despre statutul de divă. ”E un apelativ amuzant, de cele mai multe ori”
Ce spune Mihaela Rădulescu despre statutul de divă. ”E un apelativ amuzant, de cele mai multe ori”

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, este unul dintre numele importante din lumea televiziunii. Despre faimă și despre cum percepe statutul de divă a comentat vedeta în cadrrul unui interviu. ”E un apelativ amuzant, de cele mai multe ori. Nu cred că există dive full-time”, a Declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu este în prezent una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. În plan personal, Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Înainte de a cunoaște celebritatea, Mihaela Rădulescu a avut numeroase joburi care nu au avut legătură cu televiziunea. A fost șofer de taxi, dar a lucrat și la Guvern, după Revoluția din 1989.

Considerată o adevărată divă, Mihaela Rădulescu a explicat, pentru revista Viva, cum perrcepe ea acest statut.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre statutul de divă. ”Îmi place să fiu și divă, cam la fel de mult cât îmi place să dau cu mopul”

”E un apelativ amuzant, de cele mai multe ori. Nu cred că există dive full-time, cred că toate ne simțim așa când ne aranjăm fabulos, când îmbrăcăm rochii și tocuri, când îndrăznim un ruj roșu sau o coafură nouă. Îmi place să fiu și divă, cam la fel de mult cât îmi place să dau cu mopul. Ambele circumstanțe sunt necesare și de neevitat, pentru o viață sănătoasă de femeie fericită și… iubibilă. Că tot vorbeam despre casă…”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Vedeta a mărturisit că acordă o foarte mare importanță felului în care se prezintă în public, chiar și atunci când când nu apare pe micile ecrane: ”Nu ies din casă neîngrijită, nici dacă am doar blugi și tricou pe mine. Un strop de machiaj, un parfum discret, unghiile mereu făcute, părul aranjat, fie și creț, o geantă corectă și pot pleca oriunde cu zâmbet-înainte. Și când fac sport încerc să fiu prezentabilă, pur și simplu mă simt bine când arăt bine, fără prea mult efort. Minimul acela de îngrijire face diferența pentru orice femeie, cred. Și nu-mi spuneți că sună a vânătoare de perfecțiune, pentru că e doar… feminitate, obișnuința de a fi Eu”.

 

citește și...