Ce spune Mihaela Rădulescu despre iubitele fiului ei, Ayan. ”Eu mă bucur că e așa”

28.08.2021, 14:49
Ce spune Mihaela Rădulescu despre iubitele fiului ei, Ayan. ”Eu mă bucur că e așa”
Ce spune Mihaela Rădulescu despre iubitele fiului ei, Ayan. ”Eu mă bucur că e așa”

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, a scos la iveală amănunte mai puțin știute din viața fiului ei, Ayan, care este adiolescent. Aceasta a vorbit despre iubitele băiatului pe care îl are din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. ”Eu mă bucur că e așa”, a comentat mihaela Rădulescu despre ce se întâmplă în viața fiului ei.

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

Vedeta a făcut dezvăluiri despre băiatul ei, care are acum 17 ani. Acesta este în ultimul an de liceu și urmează să dea examen la facultate, însă nu știe încă pe ce drum să pornească. La fel de indecis este Ayan și în plan sentimental.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre iubitele fiului ei, Ayan. ”E vârsta la care partenerele se schimbă mai des”

Mihaela Rădulescu a afirmat se bucură că fiul său capătă experiență de viață. „Între timp, au apărut alte partenere. E vârsta la care partenerele se schimbă mai des, sunt căutări ca și la facultate. Eu mă bucur că e așa, pentru că are nevoie de experiențe, de setările lui”, a declarat vedeta pentru protv.ro.

Mihaela Rădulescu a explicat că fiul ei se consultă cuu ea în ceea ce privește viața sentimentală, în timp ce cu tatăl său, Elan Schwartzenberg, are discuții legate de afaceri și școală: ”Vorbește cu amândoi, depinde de subiect. Mă bucur tare mult, fiindcă așa l-am crescut, și e foarte comunicativ cu noi. E minunat să-ți fie părinții prieteni, mai ales la vârsta asta. Cred că ne povestește în mod egal, dar are și subiecte la care se îndreaptă spre tatăl lui – de business, de facultate, de exemplu. Eu sunt mai pe zona artistico-amoroasă, stilistică și altele. E normal să existe departajarea asta”. De asemenea, Mihaela Rădulescu a dăcut declarații legate de ceea ce va face Ayan în ceea ce privește cariera lui: „El explorează acum diverse domenii, ca să afle spre ce vrea să se îndrepte. Abia aștept să-mi spună și mie ce vrea să fie. A fost mereu în zonele astea de computer science, business, la un moment dat voia și Dreptul, dar i-a mai trecut. Mă bucur tare că el caută. O să aflăm împreună, într-o zi”.

Mihaela Rădulescu regretă că nu a avut mai mulți copii

Prezentatoarea de televiziune Mihaela Rădulescu a mărturisit, într-un interviu, că unul dintre marile sale regrete este acela că nu a avut mai mulți copii. Vedeta a încercat de mai multe ori să rămână însărcinată și chiar s-a gândit la adopție, însă nu a fost să fie. „De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit revistei Avantaje.

”Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi de succesul profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a mai spus cea supranumită diva de la Monaco.

citește și...