Ce spune Mihaela Rădulescu despre dieta ei. ”Disciplina mea alimentară se duce naibii doar când ajung în România”

23.08.2021, 16:55
Ce spune Mihaela Rădulescu despre dieta ei. ”Disciplina mea alimentară se duce naibii doar când ajung în România”
Ce spune Mihaela Rădulescu despre dieta ei. ”Disciplina mea alimentară se duce naibii doar când ajung în România”

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, este o prezență care atrage toate privirile oriunde își face apariția.  Aceasta se mândrește cu un trup cu forme foarte bine conturate, rezultatul unui stil de viață foarte disciplinat. Prezentatoarea de televiziune are o dietă echilibrată și face foarte mult sport.

Despre stilul ei de viațpă a dat Mihaela Rădulescu detalii într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Instagram zilele acestea.

”Dupa salatele colorate de vara, in care amestec fructe, legume si seminte, fara vreo teama de nepotrivire de caracter intre ele, pepenele rosu mi-e prieten pe viata. Si de-o viata. Dimineata, mult inainte de cafea si imediat dupa dush, mi-e mic dejun si imi da o tona de energie pentru sport. In alte zile, imprietenit cu o branza putin sarata, mi-e masa de pranz. Cand devine cina, e semn ca sunt home alone si n-am chef sa gatesc doar pentru mine:). Am dat o sansa tuturor fructelor exotice”, a spus prezentatoarea de televiziune.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre dieta ei. ”Ce bine că nu-s perfectă”

Mihaela Rădulescu, care locuiește de foarte mulți ani la Monaco, a afirmat că disciplina sa alimentară are de suferit atunci când vione în România. ”Pepenele rosu a castigat mereu. Ala bun, zemos, rece, o idee zaharisit. Nu danseaza decat vara, altfel as fi si mai vegetariana decat… aproape am devenit, fara sa fac vreun efort sau fara sa fie „de fitze“, c-asa se poarta. Motivele esentiale ma anima, argumentele clare, nu „marketingul“. Nu-mi vine bine nicio forma de extremism, nici macar culinar. Sunt fericita in zona „plant based diet“ – treaba aia in care mananci legume si fructe in toate combinatiile, dar nu mananci hamburgerul pe ascuns, ci asumat, daca-ti vine cheful de carne. Disciplina mea alimentara se duce naibii doar cand ajung in Romania si mi-e efectiv pofta de… un parizer ca-n copilarie… Am invatat sa-mi fac poftele, exact asa cum imi respect programul de sport sau orele de somn – cu prioritate. Placerile (alea servite cu masura si fara tanguieli despre cum „nu ai vrut, dar n-ai avut incotro“ ) sunt cheia poftei de viata, cel putin pe strada mea. Ce bine ca nu-s perfecta ? ✌️? @lavillamonaco”, a mai spus ea.

”Au urmat niste flotari, stretching si o senzatie grozava dupa ce-am revenit cu picioarele pe pamant:). Imi plac zidurile construite din caramizi, nu din idei preconcepute”, a încheiat Mihaela Rădulescu.

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre operațiile estetice

Mihaela Rădulescu a vorbit de curând despre intervențiile estetice la care a recurs. ”Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a spus aceasta.

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

 

citește și...