Ce spune Mihaela Rădulescu despre bătrânețe. ”Pare că se teme ea de mine, pentru moment”

09.11.2020, 09:32
Ce spune Mihaela Rădulescu despre bătrânețe. ”Pare că se teme ea de mine, pentru moment”
Ce spune Mihaela Rădulescu despre bătrânețe. ”Pare că se teme ea de mine, pentru moment”

Mihaela Rădulescu are 51 de ani, dar este într-o formă fizică foarte bună. Vedeta a mărturisit că nu se teme de înaintarea în vârstă.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Mihaela Rădulescu a fost întrebată dacă se teme de bătrânețe. ”Nu, pare că se teme ea de mine, pentru moment. Ne împăcăm noi, cumva”, a răspuns prezentatoarea de la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Vedeta a explicat și cum se menține în formă. ”Evident, îngrijirea personală, sportul și alimentația sunt pe lista mea de priorități, dar și de obiceiuri zilnice, fără excepție, fără scuze inventate. Timp avem pentru orice, voința și organizarea sunt cheia. Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi, cred în mâncat orice cu măsură, într-o bună stare de spirit, și în sport, ca practică zilnică”, a detaliat ea.


Mihaela Rădulescu: ”Nu poți să fii iubit dacă nu știi cine ești și ce poți”

Mihaela Rădulescu a mărturisit că evită excesele și că își ocupă timpul doar cu lucruri care îi fac plăcere. ”Nu e chiar efort, când e cu disciplină și organizare. Îmi face plăcere să mă dezmorțesc dimineața cu sport, muzică, voie bună, nu doar cu o cafea. Mănânc tot ce-mi face poftă, dar nu exagerez, fac tot ce am chef și timp, îmi umplu viața cu iubire, oameni frumoși, pasiuni, muncă, sport, artă, muzică, plimbări prin lume…”,

În plus, vedeta a afirmat că este o persoană extrem de pozitivă.

”Da, am și eu griji sau probleme, da, am și eu doruri sau dileme, dar am un pozitivism bine antrenat și cred cu tărie că nu poți arăta bine dacă nu ți-e bine. Nu poți străluci dacă nu-ți bate inima tare pentru cineva. Nu poți să ai fără să dai. Nu poți să fii iubit dacă nu știi cine ești și ce poți. Nu poți fi cel mai bun în meseria ta dacă nu continui să înveți, să te adaptezi. Nu poți să fii fericit dacă îți tot pui la îndoială capacitățile. Nu poți crește un copil fără să-l cunoști cel mai bine. Nu poți avea ce visezi dacă visul e încă pe hârtie, într-un sertar. Cam ăsta-i tot secretul, cred. Sau… adevărurile în care cred eu, de fapt”, a încheiat Mihaela Rădulescu.

citește și...