Ce spune Magda Ciumac despre Tolea, fostul său soț. ”Nu îi dorim rău, bun rău, este omul pe care l-am iubit și m-a iubit”

25.10.2022, 13:53
Ce spune Magda Ciumac despre Tolea, fostul său soț. ”Nu îi dorim rău, bun rău, este omul pe care l-am iubit și m-a iubit”
Ce spune Magda Ciumac despre Tolea, fostul său soț.

Magda Ciumac a vorbit despre fostul său soț, Tolea Ciumac, și despre copilul lor, Alexander. Aceasta a dezvăluit că nici ea, nici fiul său nu au mai vobit de mulți ani cu Tolea. ”Nu îi dorim rău, bun rău, este omul pe care l-am iubit și m-a iubit. Avem un copil minunat împreună…dar nu poate fi numit tată și nici bărbat adevărat!”, a spus Magda Ciumac.

În urmă cu mulți ani, Magda Ciumac era o prezență constantă în platoul televiziunii OTV, unde apărea alături de fostul său soț, luptătorul Tolea Ciumac.  Cei doi au împreună cun băiat, Alexander.

Magda Ciumac a vorbit despre fostul său soț pentru click.ro. Aceasta a afirmat că Tolea, fostul ei partener de viață, a luat legătura cu fiul lor doar de patru ori în 16 ani.

Ce spune Magda Ciumac despre Tolea, fostul său soț.”Băiatul nu a mai vorbit deloc cu tatăl său! Nu vorbim cu el!”

”Alexander este bine, a crescut mare! Are 1,90 înălțime la 16 ani! Avem o relație frumoasă noi doi! Perfectă chiar! Dar nu îmi permit să dau detalii din viața lui personală dacă are o iubită sau nu sau dacă îi place de cineva anume. Băiatul nu a mai vorbit deloc cu tatăl său! Nu vorbim cu el! Este imposibil! Are alt copil, i-a pus numele Sasha”, a declarat Magda Ciumac pentru sursa mai sus-menționată.

”Pe Alexander, Tolea l-a căutat de 4 ori în 16 ani! Nu îi dorim rău, bun rău, este omul pe care l-am iubit și m-a iubit! Avem un copil minunat împreună…dar nu poate fi numit tată și nici bărbat adevărat! Există karma și Dumnezeu care vede tot. Alexander știe adevărul! Îl respectă doar pentru că este tatăl lui! Așa l-am educat! Bun, rău este tatăl lui”, a mai spus aceasta.

citește și...