Ce spune Laura Cosoi după ce a devenit mămică a treia oară. ”Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți”

24.06.2022, 13:58
Ce spune Laura Cosoi după ce a devenit mămică a treia oară. ”Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți”
Ce spune Laura Cosoi după ce a devenit mămică a treia oară. ”Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți”

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, a devenit mămică pentru a treia oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță. Aceasta a transmis un mesaj în mediul online după nașterea celui de-al treilea copil. ”Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți”, a scris Laura Cosoi pe contul său de socializare.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului 2020, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita.

În data de 23 iunie 2022, Laura Cosoi și partenerul ei de viață au devenit părinți pentru a treia oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Lara. Pe contul său de socializare, Laura Cosoi a făcut primele declarații după ce a devenit mămică a treia oară.

Ce spune Laura Cosoi după ce a devenit mămică a treia oară. ”În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc”

”24 de ore de cand a venit pe lume iubirea noastra, Lara. In aceste ore nu am facut altceva decat sa o tin in brate, sa o miros, sa o privesc. Si nu ma mai satur… I-am povestit despre lumea asta minunata, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre taticul perfect si toti cei dragi din familie, care de-abia astepta sa o cunoasca!”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

”Ii multumesc in fiecare clipa ca ne-a dat sansa sa ii fim parinti, sa o iubim, sa fim acolo pentru ea, de fiecare data, pentru totdeauna! Esti sufletul nostru, Lara. Va multumim din suflet pentru toate gandurile pline de dragoste si lumina! Ne-au ajuns la inima”, a adăugat vedeta.

Ce spunea Laura Cosoi despre începuturile relației cu Cosmin Curticăpean

Actrița a povestit, în cadrul unui interviu pentru revista Unica, amănunte mai puțin știute de la începutul povești ei de dragoste cu cel care îi este soț în prezent.  Laura Cosoi a explicat la ce tertipuri recurgea Cosmin Curticăpean pentru a se putea vedea cu ea fără să fie surprins de paparazzi.

”La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje. Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi”, a dezvăluit Laura Cosoi.

citește și...