Ce spune Larisa Iordache despre banii câștigați. ”Am devenit și sunt o femeie independentă în momentul de față”

23.04.2022, 12:08
Ce spune Larisa Iordache despre banii câștigați. ”Am devenit și sunt o femeie independentă în momentul de față”
Ce spune Larisa Iordache despre banii câștigați. ”Am devenit și sunt o femeie independentă în momentul de față”

Campioana la gimnastică artistică Larisa Iordache, în vârstă de 25 de ani, a explicat ce anume a făcut cu banii câștigați de-a lungul timpului. ”Am devenit și sunt o femeie independentă în momentul de față”, a declarat renumita sportivă în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Larisa Iordache este una dintre cele mai titrate gimnaste din România și din lume. are în palmares numeroase medalii căștigate în marile competiții internaționale.  Larisa Iordache a participat la Olimpiada de la Tokyo. În urma unei accidentări, sportiva nu a mai putut concura în finala de la bârnă. Retrasă din activitatea competițională, Larisa Iordache este în prezent antrenoare.

Larisa Iordache a acordat un interviu pentru revista Viva, în cadrul căruia a explicat, și ce anume a făcut cu banii pe care i-a câștigat de-a lungul anilor.

Ce spune Larisa Iordache despre banii câștigați. ”Am adunat! Până în momentul în care am reușit să îmi cumpăr o căsuță a mea și o mașină”

”Am adunat! Până în momentul în care am reușit să îmi cumpăr o căsuță a mea și o mașină, așa cum mi le-am dorit. Am devenit și sunt o femeie independentă în momentul de față. Însă niciodată nu am avut lipsuri, pentru că părinții mei au muncit foarte mult și din greu, având grijă ca mie și fratelui meu să nu ne lipsească nimic, în limita bunului-simț, bineînțeles”, a declarat marea campioană la gimnastică artistică.


Larisa Iordache a vorbit și despre relațiile de prietenie pe care le are cu fostele sale colege din gimnastică: ”Am multe foste colege cu care acum am prietenii frumoase. Însă prietena mea cea mai bună, cu care mă sfătuiam, plângeam și râdeam, era mama mea. Cea mai sinceră prietenie pe care eu am avut-o vreodată… Am o relație bună cu Diana Bulimar, ne înțelegem foarte bine și suntem alături una de cealaltă când avem nevoie fiecare din noi. Cu Ana Porgras nu am avut o relație atât de apropiată, însă, când ne vedem, ne înțelegem bine”.

 

citește și...