FOTO / Andreea Bălan și-a etalat formele în costum de baie. Unde a ales să-și petreacă vacanța după pandemie

05.07.2020, 14:05
FOTO / Andreea Bălan și-a etalat formele în costum de baie. Unde a ales să-și petreacă vacanța după pandemie
FOTO / Andreea Bălan și-a etalat formele în costum de baie. Unde a ales să-și petreacă vacanța după pandemie

Cântăreața Andreea Bălan și-a etalat silueta perfectă în costum de baie. Vedeta a ales să-și petreacă vacanța de după pandemia de coronavirus alături de fetițele ei, pe litoraul Mării Negre.

Andreea Bălan a adunat o mulțime de aprecieri în mediul online după ce a dat pubicității două fotografii în care apare în costum de baie. Artista s-a pozat îmbrăcată într-un costum de baie de culoare roșie, dintr-o singură bucată, care îi pune foarte bine în valoare silueta impecabilă.

Vedeta a anunțat că a ales să-și petreacă prima vacanță după pandemia de coronavirus alături de fetițele pe care le are din mariajul cu actorul George Burcea, Ella și Clara, pe litoralul românesc, în stațiunea Venus.

”Gărgărițelor, am găsit un loc super tare pentru prima vacanță cu copiii de după pandemie. Am ales hotel… din Venus pentru că are 2 locuri de joacă, activități diversificate pentru copii, o piscină superbă cu jacuzzi, plaja privată și un restaurant într-o grădină imperială, cu piscine curgatoare și alveole cu plante mediteraneene. Vă place?”, le-a transmis Andreea Bălan celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Ce mesaje i-au transmis fanii

Fanii au fost extrem de încântați să o vadă pe Andreea Bălan în costum de baie și i-au tansmis numeroase mesaje în car o complimentează pentru felul în care arată.

”Cea mai frumoasă mămică”, ”!Ești superbă!”, ”te descurci parcă mai bine singură”, ”Sunteți în formă de zile mari”, ”Te descurci cu bine singură, ești super așa, trebuie să ai grijă de tine ca să poți avea grijă de fetițe, nu trebuie să te uiți în urmă, capul sus și crede în Dumnezeu și nu te lasă niciodată”, ”Ce bine arăți în roșu! Super sexy!”, au reacționat internauții.

Cum depășește momentele dificile

Vedeta a explicat ce face atunci când are perioade mai dificile.

”Nu există „să nu mai pot. Chiar dacă am zile mai proaste, le iau ca atare și îmi spun că „mâine mă voi simți mai bine. Am puterea să mă repun pe picioare și să privesc lucrurile în ansamblu. Dacă suntem sănătoși înseamnă că totul e bine, iar restul sunt detalii care vor trece și care pot fi rezolvate. Pentru mine, tot ce contează este ca Ella și Clara să fie fericite și sănătoase”, a afirmat Andreea Bălan.

 

citește și...