Ce spune Kamara despre faptul că fosta sa soție a făcut videochat. ”Eu nu am condamnat-o nicio secundă”

25.01.2022, 14:11
Ce spune Kamara despre faptul că fosta sa soție a făcut videochat. ”Eu nu am condamnat-o nicio secundă”
Ce spune Kamara despre faptul că fosta sa soție a făcut videochat. ”Eu nu am condamnat-o nicio secundă”

Cântărețul Kamara, în vârstă de 45 de ani, a fpăcut declarații despre fosta sa parteneră de viață, Oana. În urmă cu câțiva ani, fosta soție a artistului a făcut videochat. ”Eu nu am condamnat-o nicio secundă, fiecare om e stăpân pe propriile decizii”, a comentat Kamara despre acea perioadă din viața fostei sale partenere de viață.

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul  a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. Ulterior, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon a mai fost  supus și altor tratamente.

Oana, fosta parteneră de viață a lui Kamara, a declarat că a făcut timp de trei ani videochat pentru a putea avea resursele financiare necesare să își ajute copilul. Despre acest lucru a vorbit acum Kamara la o emisiune online.

Ce spune Kamara despre faptul că fosta sa soție a făcut videochat. ”A lucrat într-un studio profesionist, a făcut totul la modul profesionist”

”Da, nu e nimic de ascuns, și-a asumat. A făcut acest lucru. Noi după ce ne-am despărțit, fiecare era pe drumul lui, fiecare putea să facă ce voia. Nu e ceva ieșit din comun, în România o fată din patru dacă nu a făcut, urmează să facă. A lucrat într-un studio profesionist, a făcut totul la modul profesionist, cu un program de muncă normal ca și cum te duci 8 ore la muncă, a reușit să fie independentă, pe picioarele ei. Cât a fost cu mine n-a muncit o zi”, a declarat Kamara, transmite spynews.ro.

”Eu i-am respectat decizia și la fel de bine s-a întâmplat și acum aproape doi ani când a renunțat să mai lucreze, deși câștiga bine în domeniul respectiv încât să ajute la tot ce avea nevoie Leon, dar s-a hotărât să renunțe că nu mai voia, nu mai putea. Eu nu am condamnat-o nicio secundă, fiecare om e stăpân pe propriile decizii”, a mai spus artistul.

citește și...