Ce spune Iulia Albu despre fiica ei. ”Nu vreau să semene cu mine”

15.09.2022, 18:05
Ce spune Iulia Albu despre fiica ei. ”Nu vreau să semene cu mine”
Ce spune Iulia Albu despre fiica ei

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 41 de ani, este mama unei fete care se numește Mikaela, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu designerul de încălțăminte Mihai Albu. Vedeta a dat detalii despre relația pe care o are cu fiica sa. ”Nu vreau să semene cu mine. Vreau să semene CU EA”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu este un cunoscut critic de modă. În plan personal, Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Iulia Albu a dat detalii despre fiica sa, Mikaela, într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. Vedeta a explicat cum se înțelege cu Mikaela.

Ce spune Iulia Albu despre fiica ei. ”Este îngrozitor pentru un copil să ducă pe umeri povara validării unui părinte”

”Mikaela împlinește anul acesta 13 ani și este cea mai bună versiune a ei. Nu vreau să semene cu mine. Vreau să semene CU EA. Este îngrozitor pentru un copil să ducă pe umeri povara validării unui părinte. (…) Îi zic „nu” frecvent și cred că este normal să o fac. O iubesc, i-o spun și i-o arăt, însă nu creându-i un cult al personalității. Îmi doresc să îi fiu o mamă bună”, a declarat Iulia Albu pentru sursa mai sus-menționată.

Criticul de modă a explicat și ce relație are iubitul său, Mike, cu fiica ei: ”Suntem o familie. Și acesta este cel mai important lucru. „Lupte” există, ca în orice altă familie. Eu sunt cel mai greu de înduplecat, dar chiar și eu, „temuta Iulia Albu, mă topesc la vederea ochilor ei albaștri”.

citește și...