Ce spune iubita lui Cezar Ouatu despre participarea acestuia la ”Ferma”. ”Asta cred că îl termină în emisiune”

27.09.2020, 10:12
Ce spune iubita lui Cezar Ouatu despre participarea acestuia la ”Ferma”. ”Asta cred că îl termină în emisiune”
Ce spune iubita lui Cezar Ouatu despre participarea acestuia la ”Ferma”. ”Asta cred că îl termină în emisiune”

Iubita lui Cezar Ouatu a vorbit despre participarea artistului la show-ul ”Ferma”, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

Cezar Ouatu este unul dintre concurenții din noul sezon al emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV. Iubita artistului, Raluca Jurcă, a făcut declarații derspre participarea acestuia la show în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”.

Ea a explicat ce o să fie cel mai greu pentru Cezar Ouatu pe parcursul participării sale la emisiune.

„Mâncatul este crunt. El are mese fixe. Nu are cum să sară peste mesele principale. Asta cred că îl termină în emisiune”, a declarat Raluca Jurcă, citată de revista Unica.

„Sper să și câștige, sincer”, a adăugat ea.


Raluca Jurcă a mărturisit și ce îi lipsește cel mai mult pe peruioada cât iubitul ei, Cezar Ouatu participă la ”Ferma”.

„El în sine. Să mă ia în brațe seara când ne punem la somn și dimineața sărutul pe frunte care este sfânt”, a afirmat ea.

„La început a fost destul de greu să mă obișnuiesc cu faptul că nu e lângă mine, fiind obișnuiți să stăm non-stop împreună, locuind în aceeași casă. Treptat, să zic că m-am obișnuit, dar tot îmi este greu oricum”, a completat iubita lui Cezar Ouatu.

Cine sunt concurenții de la ”Ferma”

Mihaela Rădulescu se află în prezent  în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan .

Concurenții acestui sezon de ”Ferma”, 8 orășeni și 8 săteni, au fost aleși pe sprânceană. Printre vedetele care fac parte din echipa orășenilor la emisiunea ”Ferma” sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany. Cei patru concurenți li se alătură altor patru vedete – Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

Concurenții care fac parte din echipa sătenilor sunt:  Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader , Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei.

citește și...