Ce spune Ioana Tufaru despre al doilea copil. ”Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje”

15.04.2021, 14:30
Ce spune Ioana Tufaru despre al doilea copil. ”Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje”
Ce spune Ioana Tufaru despre al doilea copil. ”Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje”

Ioana Tufaru a vorbit deschis despre eventualitatea de a avea al doile copil. Acesta este mama unui băiețel.

Ioana Tufaru, fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu, este căsătorită cu Ionuț Mardare, împreună cu care are un băiețel, Luca. Ioana Tufaru, în vârstă de 43 de ani, a vorbit despre eventualitatea de a deveni din nou mamă. Acesta a afirmat că exclude acest lucru din cauza vârstei pe care o are.

”Nu îmi mai doresc al doilea copil. În ziua de astăzi este foarte greu să crești un copil. Atât fizic cât și psihic te solicită foarte mult. Plus că tot timpul trebuie să fii în acțiune, tot timpul apar lucruri noi și trebuie să îi arăți. Pe lângă asta, mă apropii de vârsta de 44 de ani. Dacă mai fac un copilaș, când o să aibă el 15 ani, eu o să fiu bătrână. Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje. Este mai bine așa. Îl iubesc pe Luca, este sufletul meu, dar nu îmi mai trebuie un al doilea copil”, a declarat Ioana Tufaru pentru playtech.ro.

Ioana Tufaru și partenerul ei de viață s-au vaccinat împotriva COVID-19

Ioana Tufaru a mărturisit că atât ea, cât și partenerul ei de viață, Ionuț, s-au vaccinat împotriva coronavirusului.

“Acum suntem la Bușteni, cu Ionuț și cu Luca, fiul nostru, am ajuns aici pentru că Ionuț și-a făcut rapelul. Și eu m-am vaccinat și am rapelul luna asta, pe data de 29 ale lunii. Niciunul dintre noi nu a avut simptome, ne-am simțit amândoi bine. Ne-am dorim să ne vaccinăm din prima, ca să scăpăm, plus că îl avem și pe Luca și nu vrem să riscăm nimic”, a explicat aceasta.

Ioana Tufaru a dezvăluit și cum va petrece de Paște anul acesta: “De Paște o să stăm acasă. Având în vedere și problemele astea, cu pandemia, unde să mergem? O să gătesc tot felul de mâncăruri, care se fac de Paște, din carne de miel, și cam atât. O să vină nașa noastră pe la noi, o să mai ieșim în parc, ne jucăm cu Luca și cam astea sunt Sărbătorile noastre”.

citește și...