Ce spune Ioana Simion despre fostele soții ale lui Ilie Năstase. ‘Poate și trecutul lui e de vină’

27.05.2020, 18:31
Ce spune Ioana Simion despre fostele soții ale lui Ilie Năstase. 'Poate și trecutul lui e de vină'
Ioana Simion crede că trecutul lui Ilie Năstase și-a spus cuvântul în mariajul lor

Ilie Năstase, în vârstă de 73 de ani, se află în pragul celui de-al cincelea divorț. Actuala lui soție, Ioana Simion, a decis să se despartă de fostul tenismen după un an de căsnicie.

Femeia nu vrea să mai audă de el și de mai bine de trei luni locuiesc separat. Ioana Simion pare hotărâtă să se despartă de Ilie Năstase și deja a băgat actele de divorț. Se pare că fostul tenismen este în continuare urmărit de trecutul aventuros și tumultuos.

Ioana Simion crede că trecutul lui Ilie Năstase și-a spus cuvântul în mariajul lor

‘Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume’, declara Ioana pentru Click!

Cu toate că se pregătesc de divorț, Ioana Simion încă mai ține legătura cu acesta.

‘Cu Ilie mai vorbesc, dar locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât. Eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o’, a mai spus ea, conform sursei citate.

Ilie Năstase speră să se împace cu Ioana Simion

Motivul real pentru care cei doi au ajuns la despărțire ar fi agresivitatea verbală a fostului tenismen. Cea de-a cincea soție a lui Năstase a mărturisit că a făcut orice pentru a-și salva mariajul, însă nu a avut cu cine discuta.

‘Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu‘, au declarat apropiați ai celor doi pentru Click.ro.

În schimb, Ilie Năstase nu ar fi de acord cu divorțul și dorește să se împace cu Ioana Simion.

‘El își dorește să ne împăcăm, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat’, a mai declarat Ioana Simion.

citește și...