Oana Roman, despre divorțul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase. ”Este puțin greu să stai lângă el”

22.05.2020, 14:17
Oana Roman, despre divorțul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase. ”Este puțin greu să stai lângă el”
Oana Roman, despre divorțul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase. ”Este puțin greu să stai lângă el”

Oana Roman a făcut declarații referitoare la divorțul dintre fostul mare campion la tenis Ilie Năstase și actuala sa parteneră de viață, Ioana Simion.

Oana Roman a vorbit despre separarea dintre Ilie Năstase și Ioana Simion la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

„Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi par rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos.

Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile. Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște.

El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei”, a declarat Oana Roman, potrivit libertatea.ro.

Ioana Simion a depus actele de divorț

Ioana Simion a depus actele şi dosarul de divorţ prin intermediul avocatului, la Judecătoria Constanţa. Ilie Năstase nu a fost de acord cu decizia partenerei sale de viață şi a refuzat ca lucrurile să se întâmple pe cale amiabilă, la notar.

“Da, este adevărat, facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic. Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni.

Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

Ilie Năstase, căsătorit de cinci ori

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. A avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King. Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.

citește și...