Ioana Simion dă detalii despre divorțul de Ilie Năstase. ”La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze”

21.05.2020, 10:49
Ioana Simion dă dealii despre divorțul de Ilie Năstase. ”La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze”

Ioana Simion este decisă să pună capăt mariajului cu fostul campion la tenis Ilie Năstase. Aceasta a depus actele de divorț.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit în data de 25 aprilie 2019. Acum, partenera de viață a legendarului jucător de tenis a depus actele şi dosarul de divorţ prin intermediul avocatului, la Judecătoria Constanţa. Ilie Năstase nu a fost de acord cu decizia partenerei sale de viață şi a refuzat ca lucrurile să se întâmple pe cale amiabilă, la notar.

”Nici acum nu crede”

“Da, este adevărat, astăzi (n.r. ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic. Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni.

Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

 

Ilie Năstase, căsătorit de cinci ori

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. A avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King. Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună  cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.