Ce spune Giulia Nahmany despre stilul său vestimentar. ”În urmă cu câțiva ani aveam vreo patru dulapuri pline cu haine și accesorii”

17.08.2021, 14:35
Ce spune Giulia Nahmany despre stilul său vestimentar. ”În urmă cu câțiva ani aveam vreo patru dulapuri pline cu haine și accesorii”
Ce spune Giulia Nahmany despre stilul său vestimentar. ”În urmă cu câțiva ani aveam vreo patru dulapuri pline cu haine și accesorii”

Giulia Nahmany, în vârstă de 38 de ani, s-a destăinuit în fața celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Vedeta a povestit cum a ajuns  să renunțe la hainele din garderobă după ce, în urmă cu câțiva ani, avea dressing-ul plin. ”În urmă cu câțiva ani aveam vreo patru dulapuri pline cu haine și accesorii”, a spus ea.

Giulia Nahmany, pe care telespectatorii au putut-o vedea în cel mai recent sezon al emisiuni   ”Ferma”, a povestit, în mediul online, cum, în urmă cu câțiva ani avea o garderobă impresionantă, dar când voia să aleagă ceva cu care să se îmbrace alegea aceleași câteva piese pe care le purta în mod frecvent.

Vedeta a afirmat că acum a ajuns ca din cele patru dulapuri pline cu haine să aibă doar unul pentru că a învățat să nu mai cumpere haine din impuls, ci să aleagă obiecte vestimentare care să o reprezinte și în care să se simtă foarte bine.


Ce spune Giulia Nahmany despre stilul său vestimentar. ”Reprezentau plasa mea de siguranță”

”In urma cu cativa ani aveam vreo patru dulapuri pline cu haine si accesorii, dar cand trebuia sa ma imbrac, reveneam la aceleasi 8 sau 10 piese pe care le purtam prin rotatie. Ele reprezentau plasa mea de siguranta si certitudinea faptului ca nu am cum sa dau gres, indiferent de locul in care trebuia sa merg. Restul erau alternative, prea multe, prea diverse, prea disparate pentru a face sens si pentru a putea alcatui cu ajutorul lor o imagine unitara. O imagine nu doar armonioasa si placuta, ci una care sa ma reprezinte cu adevarat”, a spus Giulia Nahmany.

”In prezent, cele patru dulapuri mari, au fost reduse la unul singur. Unul si bun. Am renuntat la a mai cumpara multe haine si din impuls, si am invatat sa aleg cu mai mult discernamant piese care sa ma insoteasca pe termen lung. Decat 5 rochii asa si asa, prefer una dar in care sa ma simt ca si cum as putea cuceri intreaga planeta. Si care sa vorbeasca despre mine fara nici cea mai mica urma de indoiala. Nu este nimic gresit in a purta aceleasi lucruri de mai multe ori. Hainele sunt facute sa traiasca odata cu noi, nu sa fie luate de pe umeras ocazional si scoase in lume. Daca nu le purtam, nu au viata”, a adăugat ea.

Ce spunea Giulia Nahmany despre părinții săi

Giulia Nahmany este una dintre vedetele cunoscute din showbiz. Este cântăreață, actriță și prezentatoare de televiziune. Știe patru limbi străine: ebraică, română, franceză și engleză. În plan personal, este căsătorită și are două fetițe. Vedeta are o poveste de viață impresionantă. S-a născut în Israel, ulterior a locuit în Belgia, iar apoi a venit în România. Părinții ei, doctori de profesie, au fost cei care i-au oferit o viață de poveste. “Eu m-am născut în Israel. Părinții mei sunt de origine română, doctori de meserie și s-au întors înapoi în România pentru că România era în acel moment o țară plină de oportunități. Nu știu dacă vă aduceți aminte de perioada de Tropicana? Ei au făcut totul- și pliculețele în care puneai paiul și acel palmier a fost desenat de mama mea. Părinții mei au muncit foarte, foate mult și poate dacă aș fi putut da timpul înapoi, le-aș fi spus să stea mai mult cu noi, cu mine și cu fratele meu. Dar înțeleg că au muncit”, a povestit Giulia Nahmany.

În septembrie 2020, tatăl Giuliei Nahmany s-a stins din viață. Dr. Itshak Nahmany locuia în Israel, țara lui natală. Bărbatul în vârstă de 68 ani avea probleme de sănătate în ultimii ani. Tot în luna septembrie, în urmă cu 7 ani, pe 8 septembrie 2014, a încetat din viață și mama Giuliei Nahmany.

citește și...