Ce spune Giulia Nahmany despre ce s-a petrecut la show-ul ”Ferma”. ”Voiam să sparg televizorul”

29.12.2020, 15:00
Ce spune Giulia Nahmany despre ce s-a petrecut la show-ul ”Ferma”. ”Voiam să sparg televizorul”
Ce spune Giulia Nahmany despre ce s-a petrecut la show-ul ”Ferma”. ”Voiam să sparg televizorul”

Giulia Nahmany a comentat pe marginea participării sale la emisiunea ”Ferma”, care a fost difuzată de postul de televiziune Pro TV.

Giulia Nahmany a fost una dintre vedetele care au participat în acest sezon la emisiunea ”Ferma”. Aceasta a comentat despre participarea sa la show-ul de la Pro TV pentru okmagazine.ro. Vedeta și-a amintit de clipa în care în care a văzut la TV momentul în care a fost fermier șef și a avut un comportament dur față de ceilalți concurenți.

”Voiam să sparg televizorul, nu mi-a venit să cred, m-am supărat pe mine că nu am ştiut să gestionez momentul acela. Am intrat într-un rol dusă de Gabi, care nu mă caracteriza. Voiam să educ lumea, să le arăt ce pot. Realitatea mea era altfel, la televizor s-a văzut doar o parte din ceea ce s-a petrecut. Cel mai greu mi-a fost să gestionez comentariile negative, pentru că eu nu eram obişnuită cu aşa ceva. Eu nu jucam teatru, eu voiam să mă înţeleg cu toată lumea, dar nu se putea lucrul ăsta şi Gabi s-a simţit trădat”, a declarat Giulia Nahmany.

În ce relații a rămas Giulia Nahmany cu Gabi Toader după ”Ferma”

Giulia Nahmany a avut o relație cu suișuri și coborâșuri cu Gabi Toader pe durata participării lor la ”Ferma. Aceasta a povestit în ce relații a rămas cu acesta. ”Pe moment, atunci, m-am supărat foarte tare pe el că m-a trimis la duel, dar privind în urmă, mă bucur că m-a scos el din joc. Gabi ajunsese să mă cunoască şi şi-a dat seama că era prea mult pentru mine. El a fost ca fratele meu şi păstrăm legătura şi acum. Este o fire vulcanică, dar în esenţa lui este un om bun”, a spus vedeta.

Giulia Nahmany a mai afirmat că l-ar fi văzut câștigător al show-ului ”Ferma” pe actorul George Burcea. Competiția din acest sezon a fost câștigată de Augustin Viziru.

”Cred că George Burcea, el a fost omul cel mai priceput la toate. Mi-a plăcut felul lui de-a fi, a fost un strateg foarte bun. Dar şi Viziru a fost un strateg foarte bun şi, din punct de vedere karmic, merita să câştige după ce se accidentase la ediţia cealaltă”, a declarat ea.

citește și...