Ce spune Gina Pistol despre poftele pe care le are de când e gravidă. ”Aș mânca oricând ceva acru”

18.11.2020, 15:50
Ce spune Gina Pistol despre poftele pe care le are de când e gravidă. ”Aș mânca oricând ceva acru”
Ce spune Gina Pistol despre poftele pe care le are de când e gravidă. ”Aș mânca oricând ceva acru”

Vedeta de televiziune Gina Pistol a povestit ce pofte are de când a rămas însărcinată.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată. Pe o rețea de socializare, prezentatoarea de televiziune le-a mărturisit fanilor ei ce pofte are de când este gravidă. Gina Pistol a dezvăluit că ar mânca și ar bea oricând ceva acru.

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a mărturisit Gina Pistol, notează spynews.ro.

 

Gina Pistol, fericită după ce și-a văzut fetița la ecografie

Vedeta de televiziune Gina Pistol este foarte fericită după ce a fost la un consult medical. Graviduța a explicat ce a observat la ecografie.

Gina Pistol a fost din nou la doctor și a făcut noi dezvăluiri despre bebeluș. Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor ei de pe rețelele de socializare că și-a văzut din nou fetița la ecografie. Vedeta este extrem de fericită că a reușit să-și dea seama de trăsăturile micuței pe care urmează să o aducă pe lume.

“Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat”, a povestit Gina Pistol recent.

citește și...