Ce spune George Piștereanu despre o nouă participare la show-ul ”Ferma”. ”Din postura de co-prezentator cu Mihaela”

13.11.2020, 09:51
Ce spune George Piștereanu despre o nouă participare la show-ul ”Ferma”. ”Din postura de co-prezentator cu Mihaela”
Ce spune George Piștereanu despre o nouă participare la show-ul ”Ferma”. ”Din postura de coprezentator cu Mihaela”

Actorul George Piștereanu a dat un răspuns neașyeptat în momentul în care a fost întrebat dacă ar mai participa și într-un alt sezon al emisiunii ”Ferma”.

George Piștereanu s-a numărat printre concurenții din acest sezon de la show-ul ”Ferma”. Acesta a fost eliminat din competiție în urma unui duel cu luptătorul Andrei Stoica, cu care, de altfel, a legat o frumoasă prietenie. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica, George Piștereanu a fost întrebat dacă ar mai participa la un nou sezon al emisiunii ”Ferma”. Acesta a afirmat, glumind, că s-ar întoarce doar dacă ar fi co-prezentatorul Mihaelei Rădulescu, cea care moderează show-ul.

”Normal că m-aș întoarce în Fermă, dar din postura de co-prezentator cu Mihaela, să mă distrez și eu, nu doar ea. Și să fac eu regulile! Să vezi ce interesant ar fi ☺!”, a spus el.

George Piștereanu: ”M-am expus cu sufletul deschis, cred că a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut în Fermă”


Actorul George Piștereanu a explicat că i-a fost greu să se expună cu sufletul deschis la emisiunea difuzată de Pro TV.

”Eu sunt, în continuare, extrem de discret cu viața privată. Faptul că am mers în competiție și m-am expus cu sufletul deschis, cred că a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut în Fermă. Mie nu mi place să mi expun viața. Și simt că în competiție nu m-am expus, ci am arătat cum sunt eu: jovial, cu glume… lucruri care erau pentru prietenii mei și familie. Acum am putut să le arăt și oamenilor cum sunt și cred că mulți dintre cei care mă urmăresc au vrut să vadă asta, cum este George Piștereanu”, a declarat el.

Actorul a vorbit și despre relația specială pe care și-a făcut-o cu frații Bogdan și Andrei Stoica la ”Ferma”. ”Oamenii cu care am fost pe aceeași lungime de unde au fost, de departe, frații Stoica. Și cu ceilalți m-am înțeles și probabil în alt mediu, m-aș fi înțeles și mai bine. Cu toate acestea, cu frații Stoica, am avut o legătură mai puternică. Evident că vorbim, o să merg la sală la ei să fac kickbox. O să-i verific, să văd ce știu ☺!”, a afirmat acesta.

citește și...